REIS ERVARINGEN

Deel je ervaringen met ons!

Deel je ervaringen met ons!

Ons team doet er alles aan om je onvergetelijk reis te organiseren. Van je complimenten worden we blij. Van je kritische opmerkingen leren we weer en verbeteren onze diensten. Vul hier in hoe jouw ervaring was met Cuba4all Reizen.

 

 

 

Cuba vakantie ervaringen

Met groep van 8 personen (25-68 jaar) 10 dagen in/op Cuba rondgereisd. Ingewikkelde logistieke uitgangspunten (arrival in HAV op 3 dagen; departure op 2 dagen), beperkt budget (ca.€100 p.p.p.d.) en grote wensenlijst vormden een mix met een hoge moeilijkheidsgraad waar C4aR fraaie en creatieve oplossingen voor vond. Een volle week privé bus met chauffeur en gids zorgden voor een strakke, super interessante, afwisselende en mooi uitgebalanceerde trip: Vinales, Havana, Playa Giron en Trinidad … viva Cuba …
November 16, 2017

Ron M - Rijswijk/Delft

Wij zijn net terug van een kleine 3 weken in Cuba: een combinatie van een rond reis in een oldtimer met chauffeur langs casas particulares in het westelijk deel van Cuba met nadien nog wat relaxen in een mooi hotel in Cayo Santa Maria.
De rondreis werd perfect georganiseerd door Barbara: de casas zijn goed uitgekozen met super-vriendelijk mensen die zorgen voor een heel nette kamer en badkamer en telkens een schitterend ontbijt. Een beetje spaans kennen is zeker een groot voordeel maar geen noodzaak.
Alle uitstappen waren tot in de puntjes geregeld: de gids in Havana, de gids in Vinales, de uitstap te paard,in Vinales, het snorkelen met een begeleider in Playa Giron, de gids in Santa Clara etc. Barbara heeft vanuit Nederland alles perfect onder controle. Te weten dat zij steeds bereikbaar is is een grote geruststelling, maar hadden we niet nodig.
Moesten we zelf beter spaans kunnen of moest onze taxi-chauffeur engels gesproken hebben hadden we nog meer uit deze reis gehaald.
Dank je Barbara voor deze schitterende reiservaring.
Augustus 5, 2017

- Marjan Van Lint

Wij (Belgisch gezin met 2 kinderen van 16 en 18 jaar) zijn pas terug van een reis door het westen van Cuba. Eerder bij toeval zijn we terecht gekomen bij Barbara van Cuba4all Reizen. De organisatie van onze reis is perfect verlopen: in 9 dagen van Havanna naar Varadero via Vinales, Playa Giron, Cienfuegos en Trinidad met oldtimer en chauffeur. Het uitgebreide reisprogramma dat we op voorhand hadden gekregen van Barbara werd stipt opgevolgd door de chauffeurs. De verwelkomingen, meestal met welkomstcocktail, in de casas waren steeds hartelijk. Barbara had ons verzekerd dat ze 7/24 bereikbaar was, wat voor ons geruststellend was. We hebben hiervan geen gebruik moeten maken omdat alles tot in de puntjes geregeld was.
Barbara, nogmaals bedankt voor de organisatie van onze Cuba-reis! Een aanrader voor iedereen die Cuba wil ontdekken tussen de lokale bevolking.
Augustus 3, 2017

- Nathalie Dierickx

Nadat ik vorig jaar met mijn dochter naar Cuba ben gegaan (ook toen heeft Barbara van Cuba4all onze reis georganiseerd) ben ik dit jaar met mijn man teruggekeerd.
Wij zijn vorige week terug gekomen van een mooie rondreis Cuba. Havana, Playa Giron, Cienfuegos, Trinidad en uiteindelijk beland in Varadero om hier wat dagen uit te rusten aan het mooie strand.
De reis hebben we ondernomen met een classic car. Het heeft ons een behoorlijke indruk gegeven van Cuba ondanks dat we nog maar een klein stukje van dit mooie land hebben gezien.
We zijn blij dat we ook deze reis door Barbara van Cuba4all reizen hebben laten organiseren.
Tip: zorg dat je een beetje Spaans kent als je verder gaat dan Varadero.

Desiree Vermetten

Mei 7, 2017

- Desiree Vermetten

In februari hebben wij (stel, midden 40) met Cuba4all een fantastische rondreis van 3 weken in Cuba gemaakt. De persoonlijke aanpak en de adviezen van Barbara en Michael vonden wij heel prettig en waardevol. Ze hebben onze wensen vertaald in een reis met daarin een goede combinatie van steden, natuur, actief en luieren. Alles hebben ze vooraf perfect geregeld. Als het soms niet helemaal goed ging, dan deed de naam van Barbara wonderen. Ook de goede bereikbaarheid van Barbara hebben wij als zeer prettig ervaren.
Wij kijken terug op een fantastische reis in het kleurrijke en luide Cuba.
Tip voor reizigers: leer vooraf een beetje Spaans.

Robbert en Getty

Maart 12, 2017

- Robbert en Getty

Begin November zijn wij met Cuba4all op vakantie geweest. In de korte voorbereidingstijd heeft Bárbara een fantastische reis voor ons in elkaar gezet. Van de muziek in Havanna en Trinidad tot de natuur in Vinales, Topez de Collante en ook het kanoën in het park bij Matanzas in één woord ronduit geweldig. Uitstekend gekozen Casas en chauffeurs hebben ons een onvergetelijke reis bezorgd. Het deed ons goed dat ook gedurende de reis regelmatig contact was tussen Barbara en de gastverblijven.
De persoonlijke aanpak met huisbezoek was voor ons zeer aangenaam. Bedankt voor dit alles. We bevelen jullie van harte aan.

Auke&Geertje de Haan

Januari 25, 2017

- Auke&Geertje de Haan

1 2