Verken de Pracht en Schoonheid van het Platteland van Cuba

Wij zijn verheugd om een unieke en onvergetelijke dagtocht aan te bieden op een prachtige boerderij in Viñales. Dit dagprogramma, van 10 uur ‘s ochtends tot 4 of 5 uur ‘s middags, is perfect voor diegenen die willen genieten van het authentieke plattelandsleven en alles wat het te bieden heeft.


Programma Hoogtepunten:
 
  1. Spannende Karrit en Wandeling: Begin de dag met een rit in een kar en een verkwikkende wandeling van ongeveer 2 uur door het schilderachtige platteland. Bezoek de plantages van cassave, rijst, bonen en ananassen en ervaar de dagelijkse realiteit van het boerderijleven.
  2. Interactieve Dierenverzorging: Bij terugkeer op de boerderij help je mee met het voeren van de varkens en kippen. Daarna krijg je de kans om versgeperst suikerrietsap, bekend als guarapo, te proeven uit onze handmatige suikermolen.
  3. Heerlijke Boerenlunch: Geniet van een lunch bereid met vers geoogste ingrediënten van de boerderij. Deze maaltijd biedt de authentieke smaken van het platteland.
  4. Leer het Koffieproces: Neem deel aan het volledige koffieproces, van de bloei van de plant tot aan de oogst, het drogen, pellen, roosteren en malen. Terwijl de koffie wordt bereid, kun je genieten van een verfrissende kokosnoot met honing en rum.
  5. Fossielen Verkennen: Bezoek een speciale grotachtige plek met fossiele resten van prehistorische dieren, verplaatst van onze berg voor jouw gemak.
  6. Speciaal Cadeau: Sluit de dag af met een heerlijke kop vers gezette koffie en ontvang een speciaal geschenk: een ananas van de boerderij voor de dames en een klein potje koffiebonen voor de heren als blijk van waardering.

Wij raden deze exclusieve dagtocht ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke plattelandsbelevenis. Neem contact met ons op om je plek te reserveren en geniet van een dag vol avontuur en ontspanning in het hart van het platteland.

Hartelijke Caribische groeten!