Inclusief Gratis Lokale SIM-kaart met Data

Barbara en Maikel Cuba4all Reizen

Bárbara Díaz Domínguez

Jouw persoonlijk Cuba reis specialist

Geboren en getogen in Cuba heb ik Toerisme gestudeerd, en ik heb gewerkt als Hoofd Marketing bij een toeristische organisatie. Voor mijn werk heb ik door heel Cuba gereisd. Door die jarenlange reiservaring naar alle uithoeken van Cuba ken ik alle mooie plekken en interessantste bezienswaardigheden op mijn duimpje.

Ontdek het echte Cuba met ons!

Sinds 2014 bieden wij unieke ervaringen aan reizigers die het beste van dit prachtige eiland willen ontdekken. Met meer dan 10 jaar ervaring is ons team toegewijd om je een onvergetelijke reis te bezorgen, waarbij je echt de essentie van Cuba kunt ervaren.

Wij specialiseren ons in het brengen van onze klanten naar plekken buiten de gebruikelijke toeristische routes, zodat je de rijke cultuur, geschiedenis en levensstijl van dit fascinerende land kunt ervaren. Van wandeltochten door de straten van Havana tot fietsavonturen door de valleien van Viñales, wij zijn hier om jouw ervaring in Cuba authentiek en onvergetelijk te maken.

In de afgelopen jaren zijn we aanzienlijk gegroeid en mijn man, Maikel Acosta, nu ook helpt met het organiseren van onze reizen. Maikel is geboren in Cuba en woont sinds 2003 in Nederland.

Zijn betrokkenheid verrijkt onze organisatie en stelt ons in staat om onze reisdiensten verder te verbeteren. Met zijn kennis en ervaring kunnen we je nog beter van dienst zijn en je een nog meer persoonlijke en op maat gemaakte reiservaring bieden.

 

Ons lokale team

Maak kennis met de lokale experts die jouw droomreis werkelijkheid maken

Ricardo

Privé chauffeur per oldtimer

David

Gids in Cienfuegos (Engels en Frans)

Yordanis

Gids (Nederlands en Engels)

Chavely & Roberto

Casa Particular Cienfuegos

Fania & Jerry

Casa Particular Havana

Luisito

Privé chauffeur per oldtimer

Mariano

Privé chauffeur per moderne auto

Noel

Privé chauffeur busje 20 personen

Raul

Citytour Havana per oldtimer

Pedro

Privé chauffeur per oldtimer

Benny

Casa Particular Santa Clara

Yoandry

Privé chauffeur met oldtimer

Yanelkis

Casa Particular Viñales

Beatriz

Gids in Trinidad

De Beste Service

Er is iemand altijd voor jou aanwezig

Gratis Internet

Lokale SIM kaart met GRATIS Internet

Betrouwbaar

100% VEILIG en BETROUWBAAR

Lokale Expertise

Ons team bestaat uit lokale experts die Cuba als hun broekzak kennen

Lokale hulp

Lokale vertegenwoordiging om snel hulp te krijgen

Zorgeloos op reis

Wij regelen alles, zodat jij alle tijd hebt om te genieten
Tussen de locals
Authentiek

Eén van onze sterkste punten is dat wij je de mogelijkheid bieden om zelf een reis samen te stellen op basis van jouw wensen. Het is jóuw droomreis en die willen we graag samen met jou waarmaken.

Als Cuba specialist nemen we uitgebreid de tijd om jouw wensen te bespreken. We kennen Cuba als geen ander, dus het lukt vrijwel altijd om gezamenlijk een passende reis samen te stellen.

Ik onderhandel rechtstreeks met Cubaanse bedrijfjes zonder tussenpersonen. Omdat ik de taal en cultuur goed ken, kan ik unieke rondreizen en excursies aanbieden, ook nog eens tegen een gunstige prijs. Ik reis jaarlijks naar Cuba om nieuwe rondreizen te zoeken, en zo het aanbod uit te breiden.

Natuurlijk wil Cuba4all Reizen vooral een onvergetelijke reis voor jou samenstellen, maar ook vinden we het belangrijk dat de veelal armoedige Cubaanse bevolking profiteert van het opkomend toerisme. Dit doen wij door ons te richten op wat Cuba aan natuur, en cultuur te bieden heeft, i.p.v. gebruik te maken van commerciële resorts.

Wij zijn een verantwoordelijk onderneming dat streeft naar constante verbetering op het gebied van duurzaamheid en regelmatig  werken wij mee aan projecten op zoek naar duurzame oplossingen.

We zjn een klein Reis Organisatie.
Dit betekent dat je niet hoeft te wachten op antwoorden en direct de ondersteuning krijgt.
En dat is wat ons onderscheidt van andere reisorganisaties. 

Cuba specialist

Ontdek het authentieke Cuba

Contact opnemen

Samen de beste keuze maken?

Heb je een vraag over onze reizen? Wil je een persoonlijk advies op basis van jouw wensen? Onze Cuba reis specialist geef je graag goede tips.

Bel mij

+ 31 (0) 640 174691

Stuur mij een bericht

info@cuba4allreizen.nl

Bezoek op afspraak

Kraanvogelstraat 8. 3815TP. Amersfoort. Nederland

    of

    Afspraak met mij

    Wilt u een persoonlijk gesprek met mij? Kijk of een afspraak via video mogelijk is.