Cuba Reis Specialist

Waarom kies je voor ons?

Cuba4all Reizen

de Cuba specialist

Reisbureau opgericht door een Cubaanse ondernemer die het land goed kent en die het echte Cuba aan de wereld wil laten zien. Vandaar onze slogan “Ontdek het authentieke Cuba”.

Wij stellen reizen samen op maat, per oldtimer met privé chauffeur of per huurauto en met verblijf bij de Cubanen thuis of bij bijzondere locaties. Dit biedt je een unieke kans om het dagelijks leven van de Cubanen te leren kennen.

Op onze website staan kant-en-klare rondreizen, ter inspiratie. Dit zijn slechts voorbeelden, we passen ze graag aan je wensen aan. Houd je meer van natuur of cultuur, wil je een excursie meer of minder, wil je je reis verlengen of juist inkorten, geen probleem. Alles is mogelijk bij ons. Je kunt zelf je eigen droomreis samenstellen.

Met onze reizen voel je meteen geen vreemde. Verdiep in het land, zijn geschiedenis, zijn mensen en ontdek het echte Cuba.

Reizen op maat

Ervaring, lokaal contact, duurzaam

Eén van onze sterkste punten is dat wij je de mogelijkheid bieden om zelf een reis samen te stellen op basis van jouw wensen. Het is jóuw droomreis en die willen we graag samen met jou waarmaken.

Als Cuba specialist nemen we uitgebreid de tijd om jouw wensen te bespreken. We kennen Cuba als geen ander, dus het lukt vrijwel altijd om gezamenlijk een passende reis samen te stellen.

Ik onderhandel rechtstreeks met Cubaanse bedrijfjes zonder tussenpersonen. Omdat ik de taal en cultuur goed ken, kan ik unieke rondreizen en excursies aanbieden, ook nog eens tegen een gunstige prijs. Ik reis jaarlijks naar Cuba om nieuwe rondreizen te zoeken, en zo het aanbod uit te breiden.

Natuurlijk wil Cuba4all Reizen vooral een onvergetelijke reis voor jou samenstellen, maar ook vinden we het belangrijk dat de veelal armoedige Cubaanse bevolking profiteert van het opkomend toerisme. Dit doen wij door ons te richten op wat Cuba aan natuur, en cultuur te bieden heeft, i.p.v. gebruik te maken van commerciële resorts.

Wij zijn een verantwoordelijk onderneming dat streeft naar constante verbetering op het gebied van duurzaamheid en regelmatig  werken wij mee aan projecten op zoek naar duurzame oplossingen.

 

Bárbara Díaz Domínguez

Jouw persoonlijk Cuba reis specialist

Geboren en getogen in Cuba heb ik Toerisme gestudeerd, en ik heb gewerkt als Hoofd Marketing bij een toeristische organisatie. Voor mijn werk heb ik door heel Cuba gereisd. Door die jarenlange reiservaring naar alle uithoeken van Cuba ken ik alle mooie plekken en interessantste bezienswaardigheden op mijn duimpje.

Mijn ervaringen deel ik graag met je. Dus ik kan je uit de eerste hand veel advies geven.

Inmiddels woon ik sinds enkele jaren met mijn man in Nederland. Mijn kennis van Cuba en de samenwerking met partners in heel Cuba, maakt het mogelijk een breed scala aan mogelijkheden aan te bieden. Een aantal voorbeelden: excursies naar grotten, verborgen stranden, culturele monumenten waarvan velen uitgeroepen tot Nationaal Erfgoed, workshops salsa of lessen Spaans.

In Cuba4all Reizen komen mijn grote passies bij elkaar; mijn vaderland en mijn carrière. Ik geniet van reizen maar nog meer van het enthousiast maken van anderen.

Welkom bij de Cuba specialist!

rondreizen cuba op maat ervaring leyman

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste berichten, tips en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis onze Cuba Reisgids

Cuba reizen op maat. Barbara Diaz
Samen de beste keuze maken?
Wij zetten graag onze ervaring in

“Onze voorkeur gaat om het samenwerking met de lokale mensen”

Nog vragen?

+31(0) 33-8119998
Bel ons gerust. We staan voor je klaar!

Vrijblijvend Reisvoorstel

Vraag een vrijblijvende offerte aan.
Formulier

Ben je op zoek naar persoonlijk advies?

Maak nu online een afspraak bij je thuis (We komen graag bij je thuis)
Afspraak Formulier

Visie en Missie

Visie

We willen gezien worden als het beste reisbureau voor Cuba, en een excellent agentschap voor unieke en authentieke reizen naar dit eiland. Dit d.m.v. het aanbieden van reizen op maat, persoonlijke pakketten en het bevorderen van het toerisme waarbij de Cubaanse cultuur centraal staat, en de natuur en het milieu worden gerespecteerd.

Missie

Leveren van uitstekende kwaliteit en maatwerk, voldoen aan de behoeften van de klanten, zelfs boven hun verwachtingen, creëren van loyaliteit en vertrouwen.

Reizen bieden die het echte Cuba en zijn interessantste plaatsen laten zien door het bieden van een veel rondreizen, bouwstenen, dagelijkse excursies, verblijf in casas particulares en lessen Spaanse of salsa. Dit alles voor een betaalbare prijs.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang GRATIS een praktische reisgids naar Cuba.

We houden ook niet van SPAM. Afmelden kan altijd makkelijk met een klik. Hier vind je onze privacy beleid.

Cuba tailor trips. Ggto logo.