REIS ERVARINGEN

Deel je ervaringen met ons!

cuba vakantie ervaringen gezien

Deel je Cuba vakantie ervaringen met ons!

Ons team doet er alles aan om je onvergetelijk reis te organiseren. Van je complimenten worden we blij. Van je kritische opmerkingen leren we weer en verbeteren onze diensten. Vul hier in hoe jouw ervaring was met Cuba4all Reizen en inspireer andere reizigers.

Cuba vakantie ervaringen

Naar Cuba?
Dan is er maar één optie.
Alleen met Cuba4all Reizen.
Maart 2019 hebben wij 3 weken door Cuba gereisd.
Barbara heeft alles tiptop geregeld: de casa’s, Eric onze chauffeur/gids, de excursies.
De reis was helemaal op onze maat.
Dus wil je naar Cuba? Dan eerst naar Barbara.
Barbara heel erg bedankt voor het slagen van een fijne vakantie.

mei 4,  2019

Frans & Will Bergman - Heino

Bárbara van Cuba4allreizen heeft ons weer helemaal ontzorgd in Cuba. Ze heeft voor ons de transfers van en naar het vliegveld, een hotel en de casa particular geregeld, de accomodaties en ook een auto met chauffeur voor een aantal dagen in de provincie Pinar del Río. Zo werden we voor de kortere afstanden in een cocotaxi rondgereden en de langere afstanden meestal in een prachtige oldtimer. Uit eerdere ervaring wisten we all dat Bárbara alles tot in de puntjes verzorgt. Het enige wat wij nog moesten doen was dus gewoon meer dan 100% genieten. No worries. Heerlijk. Relaxed. Dank je wel Bárbara!

Mei 2, 2019

Marielle - Boxmeer

Beste Barbara,
We hebben een fantastische reis mogen beleven, dankzij uw goede contacten met de plaatselijke bevolking. We vonden alle casas particulares tip top.
Havana: Alina is een heel warme persoon 😊. We hebben elke ochtend genoten van een heerlijk ontbijt en de kamers waren netjes en proper.
Devora is een hele lieve en attente gids die ons het Modern Havana heeft leren kennen.
De ontmoeting met je ouders was warm en hartelijk en het eten was heel lekker. Bedank nogmaals je ouders van ons 😊.
Eric is echt een schat van een gids; zijn Engels is uitstekend, hij weet veel, is heel attent: hij had voor onze jarige een cake voorzien op haar verjaardag 😊.
Vinales: De dokteres en haar zoon waren vriendelijke mensen. De kamer was wederom netjes en proper en we hebben er 1 x een lekker diner gegeten. De locatie is prachtig!!
De excursie te paard was fenomenaal!! We hebben op eigen houtje ook nog een excursie naar Cayo Levisa gedaan: prachtig wit zandstrand!
Playa Giron: Ook deze eigenaar is een schat van een man en we hebben er een overheerlijk diner gehad!! Het snorkelen was ook weer wondermooi ! Een hele attente instructeur. Het was mijn eerste keer en ik heb me geen enkel moment angstig gevoeld.
Trinidad: Hostal Novony is een hele mooie casa op een goede locatie en met een hele lieve eigenares. Hele mooie kamers met terras en heerlijk ontbijt.
De excursies waren allemaal top!! Zeker omdat we Eric weer hadden als gids 😊. Ook de gids van de bicitaxi, Duviel Lopez Garcia was echt wel een topper!
Varadero: Om ontspannen af te sluiten is het Bella Costa hotel een zéér goed adres. We hadden mooie kamers met zicht op zwembad en zee.
Beste Barbara, nogmaals hartelijk dank, het was voor ons een TOPVAKANTIE!!! Doe zo verder!!!!
Ik kan alleen maar Cuba4all aanbevelen aan iedereen die het authentieke Cuba wil ontdekken!!!

April 2019

Familievakantie - Herentals, België

Wat hebben wij een onwijs gave reis door Cuba gemaakt!! In september 2018 onze reis naar Cuba uitgezocht. Via het internet kwamen we op de website van Barbara terecht en een offerte opgevraagd. Barbara bood ons allerlei mogelijkheden en een paar weken later hadden we geboekt. Vanaf het moment van boeken heeft Barbara ons op de hoogte gehouden, konden we voor elke vraag bij haar terecht en kregen we snel reactie. Heel fijn!
Afgelopen maand hebben we de reis gemaakt en we hebben een fantastische vakantie gehad! Alles was erg goed geregeld door Barbara en het klopte allemaal. Het aantal dagen per plaats, de casa’s, de gave privé oldtimers, de diverse omgevingen, het was geweldig. Barbara, we raden je bij iedereen een die naar Cuba gaat, ga zo door! Nogmaals super bedankt voor alles!!

Februari 2019

Jan Aart en Kirsten

Toen we besloten hadden om een reis naar Cuba te maken, zijn we per toeval op de website van” Cuba4all” terecht gekomen.
We kregen van Barbara een uitgebreid reisvoorstel en dit sprak ons onmiddellijk aan.
Mits enkele aanpassingen konden we ons verheugen op de reis met privé chauffeur in een echte oldtimer (een Ford uit 1956!).
De werking met Barbara is steeds vlot verlopen en je krijgt een gedetailleerde reisbeschrijving met alle info van de casa’s.
Met Eric – onze privé chauffeur – hadden wij dan ook een goede en veilige chauffeur die dan ook nog eens een uitstekende gids en tolk bleek te zijn. Een aanrader. Top!
En zonder Devora te vergeten natuurlijk. Zij was een zeer goede contactpersoon/gids om ons Havana en Cuba te leren kennen.

Ook de casa particulares en de uitbaters hiervan zijn allen heel goed meegevallen, de ene uiteraard wat beter dan de andere (maar dat heb je met hotels ook).
Iedereen is vriendelijk en behulpzaam.
Niettegenstaande we enkel via mail contact gehad hebben met Cuba4all reizen kijken we terug op een geslaagde rondreis, en indien vrienden/kennissen een reis naar Cuba plannen zullen we hen zeker aanraden om contact op te nemen met deze organisatie.

Barbara, nogmaals hartelijk dank voor het organiseren van deze mooie reis.

20 januari tot 12 februari 2019

Lieve en Patrick - Humbeek

Wat een prachtige rondreis hebben wij gemaakt. Aan te raden is de reis te maken met prive chauffeur, Zoals wij gedaan hebben.

Eric kent het reisschema, weet zelf natuurlijk heel veel te vertellen over Cuba en de plaats die je die dag bezoekt. Het duurt niet lang of je beschouwt Eric niet meer als gids, maar meer als vriend.

De eigenaren van de casa’s zijn super vriendelijk, de kamers zijn heel schoon . Wij hebben heerlijk ontbeten. Vanuit de casa’s wordt je opgehaald voor de excursie van die dag. De eigenaren kennen het reisschema ook. Het loopt zo soepel in elkaar over .

De laatste paar dagen hebben we op onszelf doorgebracht in een hotel. Wij hebben genoten van de rust aan het zwembad, maar schrokken van de massa mensen aan de buffetten in de eetzaal .
Wij zijn blij dat we het echte Cuba ook hebben gezien ,want in het hotel merk je daar niets van.

Het is een fijn idee dat Barbara ook Nederlands spreekt en korte lijntjes heeft met de gidsen en de casa,s

Wij denken nog elke dag terug aan het mooie Cuba en de vriendelijke Cubanen.
De oldtimers en de prachtige statige kleurrijke huizen.

Barbara .dank je wel voor fijne reis die je zo zorgvuldig hebt verzorgd. Doe Eric, devora en je ouders de hartelijke groeten van ons. En hopelijk tot snel voor het andere deel van Cuba.

29 december 2018 tm 13 januari 2019

Marcel en mireille - Amersfoort

1 2 3 4