De Geschiedenis van Ons Reisbureau Gespecialiseerd in Cuba

Sinds onze bescheiden start eind 2014 heeft ons reisbureau zich toegelegd op het bieden van authentieke en betekenisvolle ervaringen op het prachtige eiland Cuba. Met een focus op directe samenwerking met de lokale gemeenschap en een toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit van de service, hebben we de afgelopen tien jaar een lange weg afgelegd. Terwijl we ons voorbereiden om ons tiende jubileum te vieren, is het een perfect moment om terug te kijken op de belangrijkste mijlpalen van onze reis en te delen hoe we door de jaren heen zijn geëvolueerd.

Stimulatie van Verantwoord Toerisme: Vanaf het begin hebben we ons ingezet voor het stimuleren van verantwoord toerisme in Cuba, waarbij we ons direct inzetten voor de lokale bevolking, verblijvend in particuliere huizen en nauw samenwerkend met lokale gidsen en chauffeurs. Deze directe verbinding met de gemeenschap stelde ons in staat om authentiekere en verrijkende ervaringen te bieden voor onze reizigers.

Groei en Uitbreiding: In de loop der tijd hebben we een aanzienlijke groei gezien in de kwaliteit en kwantiteit van onze lokale contacten, waardoor we ons aanbod konden uitbreiden en tegelijkertijd meerdere gezinnen tegelijk naar Cuba konden sturen. Deze groei heeft ons gepositioneerd als leiders in de Cubaanse reisindustrie, waarbij we een divers scala aan ervaringen aanbieden om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Toewijding aan Transparantie en Veiligheid: Door lid te worden van organisaties als VVKR en GGTO hebben we ons engagement getoond voor de transparantie en veiligheid van onze klanten. Deze affiliaties hebben ons in staat gesteld om de bescherming van de reizen van onze klanten in onvoorziene situaties te garanderen, waardoor gemoedsrust en vertrouwen wordt geboden aan degenen die ervoor kiezen om met ons te reizen.

 

 

 

Strategische Samenwerkingen: Om onze klanten een complete ervaring te bieden, hebben we overeenkomsten gesloten met de hotelketen Meliá om all-inclusive opties in Varadero aan te bieden. Ondanks de beperkingen blijven we toegewijd aan het vinden van oplossingen die zowel onze klanten als de lokale gemeenschap ten goede komen.

Aanpassen aan Uitdagingen: De jaren van de COVID-19-pandemie hebben ongekende uitdagingen met zich meegebracht, met gesloten grenzen en reisbeperkingen die onze industrie diep hebben beïnvloed. Gedurende deze tijd richtten we ons op het versterken van onze lokale partnerschappen en het verrijken van ons aanbod met authentieke excursies en meertalige gidsen.

Toewijding aan Duurzaamheid: In 2023 behaalden we de certificering van Travel Life, een erkenning van ons engagement voor duurzaamheid en bescherming van het milieu. Deze certificering verplicht ons om strenge normen op het gebied van duurzaamheid te volgen, waardoor wordt gegarandeerd dat onze operaties milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord zijn.

Innovatie en Digitale Uitbreiding: In 2024 hebben we onze website volledig vernieuwd, met meer reisinformatie en opties voor reizigers. We hebben ook overeenkomsten gesloten met consolidators om concurrerende vliegtarieven aan te bieden, waardoor onze capaciteit om complete reizen te organiseren, inclusief vliegtickets, is vergroot.

Blik op de Toekomst: In ons tiende jaar kijken we ernaar uit om onze missie voort te zetten om onvergetelijke ervaringen in Cuba en daarbuiten te bieden. Met opkomende samenwerkingen in bestemmingen als Costa Rica en Guatemala zijn we enthousiast over de kansen die de toekomst biedt.

Het Vieren van Een Decennium van Avonturen: Naarmate we dit significante jubileum naderen, plannen we een speciaal evenement vol verrassingen voor onze trouwe en nieuwe klanten. Blijf op de hoogte voor meer details over hoe we 10 jaar onvergetelijke reizen en blijvende herinneringen zullen vieren.

Met dankbaarheid voor de afgelopen 10 jaar en anticipatie op wat komen gaat, hopen we uw favoriete keuze te blijven voor authentieke ervaringen in Cuba en daarbuiten.

Hier is het overzicht van de mijlpalen van ons reisbureau op jaarbasis

JAARMIJLPALEN
2014Oprichting en Begin
2015Lidmaatschap bij VVKR en GGTO
2016Groei en Uitbreiding
2017Groei en Uitbreiding
2018Strategische Samenwerkingen
2019Strategische Samenwerkingen
2020Aanpassen aan Uitdagingen
2021Aanpassen aan Uitdagingen
2022Toewijding aan Duurzaamheid
2023Innovatie en Digitale Uitbreiding
2024Blik op de Toekomst
2025Het Vieren van Een Decennium

Met Cubaanse groet,

Barbara Diaz