verre reizen 2017 cover

Verre Reizen Event 2017 groot succes

Afgelopen weekend waren we voor de tweede keer in de Fokker Terminal in Den Haag voor deze beurs.

We hebben veel reizigers op onze stand op bezoek en kregen we de mogelijkheid tot veel over Cuba te vertellen.

Veel bezoekers vereerden onze stand met een bezoek en wij kregen de mogelijkheid om veel van hun vragen over Cuba te beantwoorden.

Als Cuba specialist deelden we met die belangstellenden welke plekjes het best/mooiste zijn om te snorkelen, hoe excursies te plannen langs de tabak plantages, wanneer het beste moment is om het land te bezoeken, welke stranden het minst toeristisch zijn en nog heel veel meer.

Tijdens de beurs hebben wij nog een mooi HD action camera verloot onder onze bezoekers. Op de 2e dag, zondag 29 oktober rond 16.00 uur was de winnaar al bekend. Op deze video is de trekking te volgen:

Wij wensen de winnaar van deze camera heel veel plezier met het maken van veel mooie video’s en herinneringen van haar reizen. En wie weet misschien wordt Cuba haar volgende vakantie bestemming.

We hebben veel nieuwe klanten ontmoet, maar ook weer vertrouwde klanten van ons, die al naar Cuba met ons zijn geweest en mensen die ons vorig jaar ook al hadden bezocht. Heel leuk!

verre reizen 2017 bezoekers

We bemerkten een groeiende belangstelling in onze voortreffelijke vakantie bestemming en het soort reizen dat wij organiseren.

We zien jullie graag volgend jaar (weer) bij onze stand!

Onze nieuwe artikelen nooit missen?

Deel dit bericht met je vrienden

Deel je Cuba reisfoto’s met ons!

We zijn ontzettend benieuwd naar jullie avonturen tijdens jullie reis naar Cuba. Deel dus vooral je foto’s met ons via de mail of via Whatsapp (tel.nr. 06-17 46 91) en laat ons ook gerust weten of wij de foto’s eventueel mogen hergebruiken. 

rondreizen cuba vakantie soroa salto
rondreizen op maat cuba oldtimer
Cuba bouwstenen Cuba Natuurparadijs groep snorkeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cuba tailor trips. Ggto logo.