Lieve en Patrick

Humbeek | 20 januari tot 12 februari 2019

Toen we besloten hadden om een reis naar Cuba te maken, zijn we per toeval op de website van” Cuba4all” terecht gekomen.
We kregen van Barbara een uitgebreid reisvoorstel en dit sprak ons onmiddellijk aan.
Mits enkele aanpassingen konden we ons verheugen op de reis met privé chauffeur in een echte oldtimer (een Ford uit 1956!).
De werking met Barbara is steeds vlot verlopen en je krijgt een gedetailleerde reisbeschrijving met alle info van de casa’s.
Met Eric – onze privé chauffeur – hadden wij dan ook een goede en veilige chauffeur die dan ook nog eens een uitstekende gids en tolk bleek te zijn. Een aanrader. Top!
En zonder Devora te vergeten natuurlijk. Zij was een zeer goede contactpersoon/gids om ons Havana en Cuba te leren kennen.

Ook de casa particulares en de uitbaters hiervan zijn allen heel goed meegevallen, de ene uiteraard wat beter dan de andere (maar dat heb je met hotels ook).
Iedereen is vriendelijk en behulpzaam.
Niettegenstaande we enkel via mail contact gehad hebben met Cuba4all reizen kijken we terug op een geslaagde rondreis, en indien vrienden/kennissen een reis naar Cuba plannen zullen we hen zeker aanraden om contact op te nemen met deze organisatie.

Barbara, nogmaals hartelijk dank voor het organiseren van deze mooie reis.

20 januari tot 12 februari 2019