RONDREIS PER PRIVÉ TRANSFERS

9 dagen rondreis met privé transfers die je rechtstreeks van de ene bestemming naar de andere brengen. U gaat de volgende plaatsen bezoeken: Matanzas, VaraderoCienfuegos, Trinidad en hoofstad Havana.
Ontdek het authentieke Cuba tussen de lokale bevolking!

Je hebt nog:

Dagen
Uren
Minuten

Speciale Aanbieding

Rondreis om Cuba op te verkennen en ontdekken per privé transfers.

9 dagen, 8 nachten rondreis per transfers (o.b.v. 2 persoon)

van €1.160 p.p.

voor €895 p.p.

Reizen in april t/m november

Non-Stop Gratis Extra's

Cuba bouwstenen Barbara

Gratis wifi-toegang

Visum - toeristische kaart

Diner bij een casa particular

9 dagen rondreis met privé transfers die je rechtstreeks van de ene bestemming naar de andere brengen. U gaat de volgende plaatsen bezoeken: Matanzas, VaraderoCienfuegos, Trinidad en hoofstad Havana.
Ontdek het authentieke Cuba tussen de lokale bevolking!

Inclusief

Exclusief

Meer informatie nodig?

Reisplan aanvragen? Stuur ons je opmerkingen

Cuba vakantie recensies

Nadat wij verschillende reisbureaus hadden bezocht zijn we bij Cuba4all reizen terecht gekomen. Bij de eerste afspraak met Barbara hadden we een goed gevoel. Ze wist waar ze het over had en kon ons veel informatie verstrekken over de planning van de reis. Heel deskundig en zeer vriendelijk.
Dilek en Sheckin
Nederland
De rond reis was mooi we hebben veel gezien en in Vinales prachtige natuur en heel gezellige plaats genoeg te doen.Hier hebben we een prachtige dag excursie gehad. Trinidad had ik soms het gevoel of ik in een oude film was beland.De tijd heeft daar echt stil gestaan.en allerlei mensen die langs de straat lopen om van alles te verkopen. En de muziek de salsa dansen prachtig.
Maria en Johan
Apeldoorn
Wij (Belgisch gezin met 2 kinderen van 16 en 18 jaar) zijn pas terug van een reis door het westen van Cuba. Eerder bij toeval zijn we terecht gekomen bij Barbara van Cuba4all Reizen. De organisatie van onze reis is perfect verlopen: in 9 dagen van Havanna naar Varadero via Vinales, Playa Giron, Cienfuegos en Trinidad
Nathalie Dierickx
Belgie
We zijn aangesloten bij

Cuba reizen op maat. Ggto logo.logo VvKR

VEEL GESTELDE VRAGEN

Het is mogelijk om te betalen middels TIKKIE en overboeking. 

Dat hangt af van het type reis en de vertrekdatum. Bij reizen met vertrek binnen 6 weken is een betaling van de volledige reissom verplicht. Bij vertrek buiten 6 weken voor vertrek wordt er een aanbetaling gevraagd, geheel volgens de voorwaarden van de VvKR. (20% van de reissom).

Een aanbetaling wordt gevraagd om zeker te stellen dat de door gewenste reis ook werkelijk voor de boeker beschikbaar blijft. Op het moment van reserveren wordt de capaciteit (vervoer, kamer of andere reiscomponent) vastgelegd.

Ja, voor Cuba heb je een visum nodig. Deze kun je hier makkelijk bestellen.

We zijn aangesloten bij Garantie Fonds GGTO.

Wij bieden reizigers de garantie dat zij hun betaalde reisgelden terugontvangen, en eventueel hun terugreis vergoed krijgen, als Cuba4all Reizen in financieel onvermogen zou geraken. 

Gegarandeerd op reis dus!

De overheid van Cuba wil dat iedere reiziger op elk moment kan aantonen dat hij een geldige reisverzekering heeft. Je moet eveneens kunnen aantonen dat de medische kosten door de verzekeraar worden vergoed.

Verzekeringsmaatschappij moet erkend zijn door Cubaanse overheid.

Wij adviseren contact op te nemen met de reisverzekeraar. De reisverzekeraar kan bij de polis een Engelse verklaring verstrekken waar op staat waar je allemaal voor verzekerd bent en waar deze verzekering geldig is.

Gratis Cuba Reisgids?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt een GRATIS Reisgds naar Cuba

Cuba tailor trips. Ggto logo.