Ontdek het authentieke Cuba

Cuba reizen op maat. Barbara Diaz
Samen de beste keuze maken?
Wij zetten graag onze ervaring in

WELKOM BIJ DE CUBA REIS SPECIALIST

Specialist in Rondreizen op maat door Cuba

Wil je Cuba van A tot Z beleven? Dat kan met onze verrassende rondreizen. Een perfecte manier om het land goed te leren kennen. 

Een reis naar bijzondere plekken met unieke excursies en overnachtingen in kleinschalige hotels en casas particulares. Zo komt je geld bij de  juiste mensen terecht én heb je een onvergetelijke vakantie.

Bij onze rondreis heb je het gemak en de vrijheid om te gaan en staan waar u maar wilt. Je kunt met jouw eigen gezelschap bepalen waar en hoe lang u ergens verblijft. Het enige waar je rekening mee hoeft te houden is dat je ’s avonds gebruik maakt van de door ons gereserveerde overnachting en voor de volgende dag een heerlijk ontbijt.

Rondreizen naar Cuba – Overzicht aanbiedingen

Bekijk hier het overzicht van alle huidige aanbiedingen voor Reizen naar Cuba

* Zolang de voorraad strekt!

8 dagen

Gratis

Diner in Havana

Bij een geboekte rondreis

Gratis

Laat mij je inspereren!

Ik help je graag met het vinden van de perfecte vakantie naar Cuba.

Bárbara Díaz

Je reist langs alle interessante highlights en ’s avonds overnacht je in een prachtige omgeving. Alles wordt tot in de puntjes geregeld voor je. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Je hoeft alleen maar te genieten van de prachtige natuur, indrukwekkende cultuur en alles wat Cuba te bieden heeft.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Het is mogelijk om te betalen middels TIKKIE en overboeking. 

Dat hangt af van het type reis en de vertrekdatum. Bij reizen met vertrek binnen 6 weken is een betaling van de volledige reissom verplicht. Bij vertrek buiten 6 weken voor vertrek wordt er een aanbetaling gevraagd, geheel volgens de voorwaarden van de VvKR. (20% van de reissom).

Een aanbetaling wordt gevraagd om zeker te stellen dat de door gewenste reis ook werkelijk voor de boeker beschikbaar blijft. Op het moment van reserveren wordt de capaciteit (vervoer, kamer of andere reiscomponent) vastgelegd.

Ja, voor Cuba heb je een visum nodig. Deze kun je hier makkelijk bestellen.

We zijn aangesloten bij Garantie Fonds GGTO.

Wij bieden reizigers de garantie dat zij hun betaalde reisgelden terugontvangen, en eventueel hun terugreis vergoed krijgen, als Cuba4all Reizen in financieel onvermogen zou geraken. 

Gegarandeerd op reis dus!

De overheid van Cuba wil dat iedere reiziger op elk moment kan aantonen dat hij een geldige reisverzekering heeft. Je moet eveneens kunnen aantonen dat de medische kosten door de verzekeraar worden vergoed.

Verzekeringsmaatschappij moet erkend zijn door Cubaanse overheid.

Wij adviseren contact op te nemen met de reisverzekeraar. De reisverzekeraar kan bij de polis een Engelse verklaring verstrekken waar op staat waar je allemaal voor verzekerd bent en waar deze verzekering geldig is.