Cuba Reis Specialist

Bouw je eigen rondreis naar Cuba

Rondreizen Vakanties Cuba Barbara

Bárbara Díaz

Cuba Reis Specialist

Reisbureau opgericht door een Cubaanse ondernemer die het land goed kent en die het echte Cuba aan de wereld wil laten zien. Vandaar onze slogan “Ontdek het authentieke Cuba”.

Reisvoorstel aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Op basis van deze informatie maken wij graag een aanbod op maat voor je! Hoe meer informatie wij ontvangen, des te beter kunnen wij een rondreis op maat naar jou eigen voorkeuren opstellen.

Bouw je eigen reis naar Cuba

Informatie reizigers (1 van 3)

Splitter

Informatie reis (2 van 3)

Contact (laatste stap)

Contact ( 3 van 3)

Separator
Lees hier onze Algemene Voorwaarden en onze Privacy Beleid. Cuba4all Reizen neemt de Wet Bescherming Persoonsgegevens in acht bij het verwerken van jouw gegevens.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Het is mogelijk om te betalen middels TIKKIE en overboeking. 

Dat hangt af van het type reis en de vertrekdatum. Bij reizen met vertrek binnen 6 weken is een betaling van de volledige reissom verplicht. Bij vertrek buiten 6 weken voor vertrek wordt er een aanbetaling gevraagd, geheel volgens de voorwaarden van de VvKR. (20% van de reissom).

Een aanbetaling wordt gevraagd om zeker te stellen dat de door gewenste reis ook werkelijk voor de boeker beschikbaar blijft. Op het moment van reserveren wordt de capaciteit (vervoer, kamer of andere reiscomponent) vastgelegd.

Ja, voor Cuba heb je een visum nodig. Deze kun je hier makkelijk bestellen.

We zijn aangesloten bij Garantie Fonds GGTO.

Wij bieden reizigers de garantie dat zij hun betaalde reisgelden terugontvangen, en eventueel hun terugreis vergoed krijgen, als Cuba4all Reizen in financieel onvermogen zou geraken. 

Gegarandeerd op reis dus!

De overheid van Cuba wil dat iedere reiziger op elk moment kan aantonen dat hij een geldige reisverzekering heeft. Je moet eveneens kunnen aantonen dat de medische kosten door de verzekeraar worden vergoed.

Verzekeringsmaatschappij moet erkend zijn door Cubaanse overheid.

Wij adviseren contact op te nemen met de reisverzekeraar. De reisverzekeraar kan bij de polis een Engelse verklaring verstrekken waar op staat waar je allemaal voor verzekerd bent en waar deze verzekering geldig is.

Bezoek ons (op afspraak)

Wiekslag 43. 3815GB - AMERSFOORT, Nederland

Contact

  • info@cuba4allreizen.nl
  • (0)33-811-99-98

Onze website maakt gebruik van cookies.