Cuba Reis Specialist

Ontdek Cuba op je eigen manier

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Op basis van jouw wensen maken wij graag een offerte op maat voor je! Hoe meer wensen je met ons deelt, des te beter kunnen wij een plan voor een rondreis op maat opstellen afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren.

Cuba bouwstenen Barbara

Bárbara Díaz

Cuba Reis Specialist

Reisbureau opgericht door een Cubaanse ondernemer die het land goed kent en die het echte Cuba aan de wereld wil laten zien. Vandaar onze slogan “Ontdek het authentieke Cuba”.

Geef in 3 stappen je reiswensen aan ons door

EEN OFFERTE AANVRAGEN IS GEHEEL GRATIS EN VRIJBLIJVEND!

Liever bellen?

We staan voor je klaar om je te helpen.

+31 (0)640174691

Openingstijden:

Maandag-vrijdag van 09:00-18:00 uur
Zaterdag van 09:00-12:00 uur
Zondag: gesloten

Bel mij terug!

Veel gestelde vragen

Het is mogelijk om te betalen middels Tikkie en overboeking. 

Dat hangt af van het type reis en de vertrekdatum. Bij reizen met vertrek binnen 6 weken is een betaling van de volledige reissom verplicht. Bij vertrek buiten 6 weken voor vertrek wordt er een aanbetaling gevraagd, geheel volgens de voorwaarden van de VvKR. (20% van de reissom).

Een aanbetaling wordt gevraagd om zeker te stellen dat de door gewenste reis ook werkelijk voor de boeker beschikbaar blijft. Op het moment van reserveren wordt de capaciteit (vervoer, kamer of andere reiscomponent) vastgelegd.

Ja, voor Cuba heb je een visum nodig. Deze kun je bij ons ook makkelijk bestellen.

We zijn aangesloten bij Garantie Fonds GGTO.

Wij bieden reizigers de garantie dat zij hun betaalde reisgelden terugontvangen, en eventueel hun terugreis vergoed krijgen, als Cuba4all Reizen in financieel onvermogen zou geraken. 

GGTO website

Gegarandeerd op reis dus!

De overheid van Cuba wil dat iedere reiziger op elk moment kan aantonen dat hij een geldige reisverzekering heeft. Je moet eveneens kunnen aantonen dat de medische kosten door de verzekeraar worden vergoed.

Verzekeringsmaatschappij moet erkend zijn door Cubaanse overheid.

Wij adviseren contact op te nemen met de reisverzekeraar. De reisverzekeraar kan bij de polis een Engelse verklaring verstrekken waar op staat waar je allemaal voor verzekerd bent en waar deze verzekering geldig is.

rondreizen cuba op maat ervaring leyman

Bezoek ons (op afspraak)

Kraanvogelstraat 8. 3815TP - AMERSFOORT, Nederland

Contact

Cuba tailor trips. Ggto logo.