Privacy Beleid Cuba4all Reizen

Excursie in Cienfuegos

Privacy Beleid Cuba4all Reizen

(Laatste update 30/06/2021)

Cuba4all Reizen, gevestigd aan Wiekslag 43, 3815 GB, Amersfoort verwerkt persoonsgegevens zoals beschreven in deze privacyverklaring.
Deze verklaring en onze reisvoorwaarden vormen de basis voor het verwerken van alle persoonlijke gegevens die we van u verzamelen of die u ons verstrekt.

Contactgegevens Cuba4all Reizen:
www.cuba4allreizen.nl
Adres: Wiekslag 43, 3815 GB, Amersfoort
Telefoon: +31 640174691
Barbara Diaz Dominguez (eigenaar van Cuba4all Reizen) 
E-mail: info@cuba4allreizen.nl

1. Verzamelen van persoonsgegevens

Cuba4all Reizen verwerkt uw persoonsgegevens om het mogelijk te maken dat u van onze diensten kunt gebruikmaken, en/of omdat u de gegevens zelf aan ons verstrekt. Dit zijn de persoonsgegevens die we verwerken:

Voor de uitvoering van een reisovereenkomst

  • Voornamen
  • Achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Kopie paspoort
  • Paspoortnummer
  • Nationaliteit
  • Adres, postcode en woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Contactpersoon thuis bij calamiteiten tijdens de reis

We hebben deze gegevens nodig om uw reis te organiseren en uit te voeren. Bij het boeken van een reis bij Cuba4all Reizen gaat u ermee akkoord dat we deze gegevens voor uw reis doorgeven aan onze partners die zijn betrokken bij de uitvoering van uw reis in Cuba. We geven niet meer informatie dan nodig is voor het uitvoeren van uw reis. 

Voor het verstrekken van informatie en het maken van een offerte.

Bij het invullen van een contactformulier vragen we u minimaal naar de volgende gegevens:

  • Naam
  • Achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

We gebruiken deze gegevens om offertes aan u te kunnen sturen. Deze informatie wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Voor het versturen van nieuwsbrieven. 

Bij het invullen van het contactformulier kunt u aangeven dat u nieuwsbrieven wilt ontvangen. We registreren hiervoor de volgende gegevens:

  • Naam
  • E-mailadres

We gebruiken deze gegevens alleen om nieuwsbrieven aan u te kunnen sturen. Deze informatie wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

2. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

We verwerken geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens. We willen geen gegevens verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij hun ouders of voogd daarvoor toestemming heeft gegeven. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder is dan 16. Daarom raden we ouders ook aan om betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, en zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen worden verzameld zonder ouderlijke toestemming. Mocht u van mening zijn dat we zonder toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact op via barbaradiaz@cuba4allrezien.nldan verwijderen we deze informatie.

3. Doel en grondslag van de verwerking van persoonsgegevens

Cuba4all Reizen verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Grondslag gerechtvaardigd belang
    Om contact met u op te nemen om informatie te verstrekken en/of offertes te kunnen maken 
  • Grondslag uitvoering overeenkomst
    Om geboekte reizen te kunnen organiseren en uit te voeren
  • Grondslag toestemming
    Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder.
4. Bewaartermijn persoonsgegevens

Cuba4all Reizen hanteert de volgende bewaartermijnen voor de volgende categorieën van persoonsgegevens:

  • Persoonsgegevens bij boeking: 7 jaar
  • Persoonsgegevens voor informatie/offertes: 5 jaar
  • Persoonsgegevens voor nieuwsbrieven: tot opzegging


Cuba4all Reizen bewaart uw persoonsgegevens na een boeking of verzoek tot informatie. Het voordeel voor onze klanten is dat ze dan kunnen verder borduren op een eerder gedeeld idee voor een nieuwe reis of voor een nieuw informatieverzoek. Wilt u dat we uw gegevens verwijderen, stuurt u hiervoor dan een verzoek aan barbaradiaz@cuba4allreizen.nl. We zullen de gegevens verwijderen voor zover we hiermee nog steeds aan onze wettelijke bewaarplicht van 7 jaar kunnen voldoen voor financiële documenten, zoals reisovereenkomsten en verzekeringspolissen.

5. Delen van persoonsgegevens met derden

Cuba4all Reizen verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt de gegevens alleen als dat nodig is om de overeenkomst met u te realiseren of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. We sluiten met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, een bewerkersovereenkomst met eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. 

6. Cookies of vergelijkbare technieken

Cuba4all Reizen gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website wordt opgeslagen in de internetbrowser van uw computer, tablet of smartphone. Cuba4all Reizen gebruikt cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren werkt en wordt geoptimaliseerd, en dat uw voorkeursinstellingen worden onthouden. Daarnaast houden onze cookies uw surfgedrag bij, zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. U kunt uw internetbrowser zo instellen dat er geen cookies meer worden opgeslagen. Tevens kunt u alle gegevens die eerder zijn opgeslagen verwijderen via de instellingen van uw internetbrowser.

7. Gegevensverzameling met Google Analytics

We werken met Google Analytics om het bezoek aan onze website te analyseren en te optimaliseren. Zowel Google als Google Analytics gebruiken cookies. Google Analytics verzamelt informatie over uw besturingssysteem, internetbrowser, IP-adres, bezochte pagina’s (de vorige bezochte website, verwijzende URL’s) en het moment waarop u onze website heeft bezocht. Met deze gegevens analyseert Google onze website, en stelt hier rapporten over op en verleent andere diensten die zijn gerelateerd aan het gebruik van internet. Google geeft deze informatie door aan derden waar dit wettelijk is voorgeschreven of waar derden deze gegevens namens Google verwerken. Dit gebruik is anoniem of maakt gebruik van pseudoniemen. Meer informatie hierover vindt u op www.google.com/intl/de/privacypolicy.html

8. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om: 

  • uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen
  • uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken
  • bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Cuba4all Reizen
  • een verzoek te doen tot gegevensoverdraagbaarheid.

U verzoekt ons dan om uw persoonsgegevens die bij ons bekend zijn in digitaal formaat naar u of een door u aangegeven organisatie, te sturen. 

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar barbaradiaz@cuba4allreizen.nl, samen met een kopie van uw identiteitsbewijs, zodat we zeker weten dat het verzoek door u is gedaan. We raden u aan om in de kopie van het identiteitsbewijs de volgende delen zwart te maken ter bescherming van uw privacy:

  • uw pasfoto
  • de strook met nummers onderaan het paspoort (MRZ, machine readable zone)
  • het paspoortnummer
  • het BurgerServiceNummer (BSN). 


We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.
Cuba4all Reizen wil u er tevens op wezen dat u een klacht kunt indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens (https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons).

9. Beveiliging persoonsgegevens

Cuba4all Reizen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt daarom passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u bang bent dat uw gegevens niet goed zijn beveiligd of als er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met barbaradiaz@cuba4allreizen.nl.

Disclaimer

De inhoud van deze verklaring kan en zal worden bijgewerkt, zonder expliciete waarschuwing vooraf, bijvoorbeeld door wijzigingen in wetgeving of onze website.

We doen wat binnen onze macht ligt om de informatie op onze website zo actueel en accuraat mogelijk te houden. We zijn echter continu bezig met de ontwikkeling van onze reizen en het bijwerken van onze inhoudelijke informatie. Aan de informatie op deze website over de prijs, het karakter, de reisonderdelen en de aard van een programma kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Bij een aanvraag van een offerte geven we u zoveel mogelijk informatie over de desbetreffende reis. De offerte bevat de concrete specificaties van een reis die Cuba4all Reizen voor uw kan organiseren.

Op de website van Cuba4All Reizen vindt u voornamelijk beeldmateriaal dat we zelf hebben gemaakt. Daarnaast plaatsen we ook beeldmateriaal dat we van onze klanten of derden hebben gekregen, of publieke afbeeldingen die op internet staan. We willen geen beeldmateriaal gebruiken waarop copyrights berust. Mocht u het idee hebben dat we met het gebruik van bepaalde beelden uw copyright schenden,  neem dan contact op met barbaradiaz@cuba4allreizen.nl. Als we uw verzoek gegrond achten, verwijderen we de betreffende beelden van de site.

Nog vragen?

+31(0) 33-8119998
Bel ons gerust. We staan voor je klaar!

Vrijblijvend Reisvoorstel

Vraag een vrijblijvende offerte aan.
Formulier

Ben je op zoek naar persoonlijk advies?

Maak nu online een afspraak bij je thuis (We komen graag bij je thuis)
Afspraak Formulier