Gratis Internet in Cuba?

WIFI Kraskaart Gratis

Bij ons krijg je namelijk gratis wifi-toegang (max 8 uren), zodat je regelmatig gebruik kan maken van internet, en je foto’s en de leukste momenten van je vakantie in Cuba kunt delen met je vrienden en familie thuis.

Bij aankomst op de luchthaven in Cuba, verwelkomen we je en brengen we je naar de casa particular, waar we je de kaarten met internettoegang geven die je tijdens je vakantie kunt gebruiken.

Boek een rondreis nu en profiteer van deze leuke aanbieding!

robdreizen op maat cuba nauta

Wij hebben ontzettend van deze reis genoten

"Hele fijne reis gehad met Cuba4All. Alles was goed geregeld. De reis gemaakt in een echte oldtimer, mogen verblijven in goed verzorgde casa’s en hele mooie plekken van Cuba gezien. Het contact met Barbara is fijn en oprecht! Zeker een aanrader voor iedereen!"
Lisa
Amersfoort (feb 2018)
"Een volle week privé bus met chauffeur en gids zorgden voor een strakke, super interessante, afwisselende en mooi uitgebalanceerde trip: Vinales, Havana, Playa Giron en Trinidad ... viva Cuba ..."
Ron
Den Haag (nov 2017)
"De reis voldeed aan onze verwachtingen en vooral nu het oude Cuba nog authentiek is en het toerisme nog niet de overhand heeft. Het was Geweldig!"
Marie en Johan
Apeldoorn (dec 2017)