We zijn verheugd om ons nieuwste aanbod aan te kondigen voor een onvergetelijke ervaring tijdens je vakantie in Cuba: Cubaanse kookworkshops! Tijdens deze workshops krijg je de kans om de geheimen van de heerlijke Cubaanse keuken te ontdekken onder begeleiding van ervaren chef-koks, allemaal in de authentieke setting van een Cubaans restaurant.

Tijdens de workshop leer je niet alleen hoe je traditionele Cubaanse gerechten kunt bereiden, maar je krijgt ook inzicht in de rijke culinaire tradities en culturele achtergronden van deze smaakvolle keuken. Van ropa vieja tot tostones en mojito’s, je zult de kunst van het bereiden van enkele van Cuba’s meest geliefde gerechten ontdekken.

Het beste van alles is dat na de kookles je kunt genieten van jouw eigen creaties! Na het koken ga je zitten om te genieten van een heerlijke maaltijd die je zelf heeft bereid, vergezeld van een verfrissend drankje en omringd door de warmte en gastvrijheid van het restaurant.

Of je nu een beginnende kok bent of een ervaren fijnproever, onze Cubaanse kookworkshops zijn geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen van nieuwe smaken en het opdoen van culinaire vaardigheden.

Mis deze unieke kans niet om de smaken van Cuba te ervaren als nooit tevoren! Boek vandaag nog jouw plek voor een onvergetelijke culinaire ervaring tijdens jouw verblijf in Cuba.

Voor meer informatie en om je in te schrijven, kunt je terecht op onze website of neem contact met ons op via e-mail of telefoon. We kijken ernaar uit om samen met je op culinaire reis te gaan!

Deel het gerust met vrienden en familie die ook van plan zijn naar Cuba te reizen.

Met Cubaanse groeten,

Barbara