Garantie

Reisgarantie van Cuba4all Reizen

verre reizen 2017 cover
Cuba reizen op maat. Ggto logo.

Cuba4all Reizen Reisgarantie

Cuba Specialist

Cuba4all Reizen is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators, GGTO. GGTO staat er voor garant dat je het reeds betaalde deel van jouw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór jouw vertrek maar ook tijdens jouw verblijf op locatie. Bovendien garandeert GGTO tijdens jouw verblijf jouw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15 euro per boeking (maximaal 10.000 euro) in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Je kunt eventueel ons lidmaatschap controleren via 
www.stichting-ggto.nl, via het vakje “aangesloten touroperators”. Ons deelnemersnummer is 1378.

logo VvKR

VvKR

Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Cuba4all Reizen is ook lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR), die geeft ons de gelegenheid om ervaringen uit te delen: wisselen met andere touroperators en het vergroten van onze kennis van de reismarkt. Daardoor kunnen wij een persoonlijke service met hoge kwaliteit aan onze klanten bieden.

Om lid bij VvKR te kunnen worden is het vanuit de Europese Gemeenschap voor touroperators bovendien verplicht je aan te sluiten bij een garantiefonds. Dat biedt een veilig gevoel voor de reizigers. Dit is nog een andere reden om jouw reis bij ons te organiseren.

Nog vragen?

+31(0) 33-8119998
Bel ons gerust. We staan voor je klaar!

Vrijblijvend Reisvoorstel

Vraag een vrijblijvende offerte aan.
Formulier

Ben je op zoek naar persoonlijk advies?

Maak nu online een afspraak bij je thuis (We komen graag bij je thuis)
Afspraak Formulier
Cuba tailor trips. Ggto logo.