2

In 2022 naar Cuba reizen of niet?

Volgens officiële bronnen in Cuba is het aantal corona-besmettingen begin februari afgenomen in vergelijking met de voorgaande maand. Er worden steeds minder mensen positief getest.

Deze daling van het aantal besmettingen is in het hele land te zien, behalve in de gemeente “Isla de la Juventud”, waar de laatste veertien dagen nog steeds veel mensen positief zijn getest.

Daarmee is de pandemie de afgelopen weken in bijna alle provincies van het eiland beter onder controle, en bereidt het eiland zich stukje bij beetje voor om opnieuw buitenlandse toeristen te ontvangen.

waarom cuba authentieke cuba

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste berichten, tips en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis onze Cuba Reisgids

Momenteel zijn de voorspellingen voor alle provincies gunstig en lijkt de pandemie onder controle. De sanitaire maatregelen die momenteel op het eiland van kracht zijn, dragen eraan bij dat de daling van het aantal besmettingen doorzet. De verwachting is dat aantal positief geteste mensen en corona gerelateerde sterfgevallen blijft dalen.

We zien eindelijk een einde aan deze pandemische nachtmerrie en we kunnen weer een begin maken met plannen van onvergetelijke vakanties naar authentieke bestemmingen zoals Cuba.

2022 lijkt een geschikt jaar om naar het authentieke Cuba te reizen. Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Dan kunnen we samen bekijken wat je wensen zijn, hoe we deze kunnen verwezenlijken, en met welke beperkingen we mogelijk nog rekening moeten houden.

Cuba wacht op je!

Onze nieuwe artikelen nooit missen?

Deel dit bericht met je vrienden

Deel je Cuba reisfoto’s met ons!

We zijn ontzettend benieuwd naar jullie avonturen tijdens jullie reis naar Cuba. Deel dus vooral je foto’s met ons via de mail of via Whatsapp (tel.nr. 06-17 46 91) en laat ons ook gerust weten of wij de foto’s eventueel mogen hergebruiken. 

rondreizen cuba vakantie soroa salto
rondreizen op maat cuba oldtimer
Cuba bouwstenen Cuba Natuurparadijs groep snorkeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang GRATIS een praktische reisgids naar Cuba.

We houden ook niet van SPAM. Afmelden kan altijd makkelijk met een klik. Hier vind je onze privacy beleid.

Special Offer Geldend voor Verblijven t/m 31-10-2023

Beleef de vakantie van je droom