WAAROM KIES JE VOOR ONS?

"Mijn ervaringen deel ik graag met jou. Dus ik kan je uit eerste hand veel advies geven"

- Bárbara Díaz - Cuba specialist -

Cuba4all Reizen

de Cuba specialist

Reisbureau opgericht door een Cubaanse ondernemer die het land goed kent en die het echte Cuba aan de wereld wil laten zien. Vandaar onze slogan “Ontdek het authentieke Cuba”.

Wij stellen reizen samen op maat, per oldtimer met privé chauffeur of huurauto en met verblijf bij de Cubanen thuis of bij bijzondere locaties. Dit biedt je een unieke kans om het dagelijks leven van de Cubanen te leren kennen.

Op onze website staan kant-en-klare rondreizen, ter inspiratie. Dit zijn slechts voorbeelden, we passen ze graag aan je wensen aan. Houd je meer van natuur of cultuur, wil je een excursie meer of minder, wil je je reis verlengen of juist inkorten, geen probleem. Alles is mogelijk bij ons. Je kunt zelf je eigen droomreis samenstellen.

Met onze reizen voel je meteen geen vreemde. Verdiep in het land, zijn geschiedenis, zijn mensen en ontdek het echte Cuba

Reizen op maat

Ervaring, lokaal contact, duurzaam

Eén van onze sterkste punten is dat wij je de mogelijkheid bieden om zelf een reis samen te stellen op basis van jouw wensen. Het is jóuw droomreis en die willen we graag samen met jou waarmaken.

Als Cuba specialist nemen we uitgebreid de tijd om jouw wensen te bespreken. We kennen Cuba als geen ander, dus het lukt vrijwel altijd om gezamenlijk een passende reis samen te stellen.

Ik onderhandel rechtstreeks met Cubaanse bedrijfjes zonder tussenpersonen. Omdat ik de taal en cultuur goed ken, kan ik unieke rondreizen en excursies aanbieden, ook nog eens tegen een gunstige prijs. Ik reis jaarlijks naar Cuba om nieuwe rondreizen te zoeken, en zo het aanbod uit te breiden.
Natuurlijk wil Cuba4all Reizen vooral een onvergetelijke reis voor jou samenstellen, maar ook vinden we het belangrijk dat de veelal armoedige Cubaanse bevolking profiteert van het opkomend toerisme. Dit doen wij door ons te richten op wat Cuba aan natuur, en cultuur te bieden heeft, i.p.v. gebruik te maken van commerciële resorts.

Bárbara Díaz Domínguez

Jouw persoonlijk Cuba reis specialist

Geboren en getogen in Cuba heb ik Toerisme gestudeerd, en ik heb gewerkt als Hoofd Marketing bij een toeristische organisatie. Voor mijn werk heb ik door heel Cuba gereisd. Door die jarenlange reiservaring naar alle uithoeken van Cuba ken ik alle mooie plekken en interessantste bezienswaardigheden op mijn duimpje.

Mijn ervaringen deel ik graag met je. Dus ik kan je uit de eerste hand veel advies geven.

Inmiddels woon ik sinds enkele jaren met mijn man in Nederland. Mijn kennis van Cuba en de samenwerking met partners in heel Cuba, maakt het mogelijk een breed scala aan mogelijkheden aan te bieden. Een aantal voorbeelden: excursies naar grotten, verborgen stranden, culturele monumenten waarvan velen uitgeroepen tot Nationaal Erfgoed, workshops salsa of lessen Spaans.

In Cuba4all Reizen komen mijn grote passies bij elkaar; mijn vaderland en mijn carrière. Ik geniet van reizen maar nog meer van het enthousiast maken van anderen.

Welkom bij de Cuba specialist!

 
 
 

HBO Toerisme

 

 

 

 
 
 
 
 

Cuba4all Reizen

Bárbara Díaz

Wiekslag 43 Amersfoort Utrecht 3815GB

06 40 174 691

033 811 99 98

Specialisten in Cuba Reizen

Kortom

Compleet verzorgde rondreis. Alle uitstappen tot in de puntjes geregeld

Cuba Reizen op maat . Stel je eigen Cuba vakantie samen!

Cuba reizen per thema: Fotografie, Dance, Duiken, Kinderen, enz.

Ik ben altijd jouw eigen persoonlijke reisadviseur

Jarenlange ervaring met het toerisme in Cuba

Flexibel en altijd bereikbaar

Geboren en getogen in Cuba en ken alle ins en outs!

Verantwoordelijk voor een goed en deskundige advies

Direct samenwerking en zonder tussenpersonen

Aangesloten bij VvKR & GGTO

Wij werken samen met de lokale mensen. Hierbij enkele foto's.

Nog vragen?

+31 (0) 33-811 99 98

Bel ons gerust. We staan voor je klaar!

Vrijblijvend reisvoorstel

Vraag een vrijblijvende offerte aan.
Voorstel Formulier

Ben je op zoek naar persoonlijk advies?

We komen graag bij je thuis

Maak nu online een afspraak bij je thuis
Afspraak Formulier