[siteorigin_widget class=”kad_calltoaction_widget”][/siteorigin_widget]

Individuele Cuba Rondreizen

Kant-en-Klare rondreizen ter inspiratie

Cuba4all Reizen heeft een aantal complete kant-en-klare rondreizen samengesteld, met de meest prominente toeristische hoogtepunten. Je verblijft in casas particulares (particuliere woningen) om deel te nemen aan het dagelijkse leven van de Cubanen. Met deze standaard individuele rondreizen kan je gedurende de (beperkte) tijd van je vakantie toch heel veel van Cuba zien en beleven.

Flexibiliteit is bij Cuba4all Reizen prioriteit, en onze belangrijkste doelstelling is een vakantie te bieden aan je smaak en verwachtingen dus deze rondreizen kunnen worden gewijzigd naar jouw smaak en verwachting, of uitgebreid met een aantal van onze excursies of bouwstenen. We kunnen de rondreizen altijd aanpassen aan het aantal dagen dat je op Cuba bent. Neem daarvoor contact met ons op, wij helpen je graag om de rondreis naar jouw wens samen te stellen.

We doen ons best om alle delen van de reis goed op elkaar te laten aansluiten. Dat willen we graag goed doen, dus dat kost natuurlijk wat extra tijd. Bij een reis op maat vragen we je dan ook enkele weken voor de reis, de boekingen te doen, om ons voldoende tijd te geven alles in elkaar te passen en te organiseren.

Cuba bouwstenen Barbara

Jouw Cuba specialist – Bárbara

Contact nemen    Over mij


barbaradiaz@cuba4allreizen.nl

+31 (0) 33-811 99 98

Whatsapp +31 (0) 6-40 17 46 91

Faqs    Praktische Info

Hoe zou je willen reizen door Cuba? Kijk hieronder onze reis aanbod.

[siteorigin_widget class=”kad_tabs_content_widget”][/siteorigin_widget]

ZIT JOUW DROOMREIS NAAR CUBA HIER TUSSEN NIET?

Reizen op maat naar Cuba, dát is waar wij goed én gespecialiseerd in zijn; wij zijn dan ook als geen ander in staat jouw droomreis naar Cuba af te stemmen op jouw wensen!

Reisvoorstel aanvragen