Cuba Reis Specialist

Cuba Rondreis met kinderen

Cuba rondreis Cuba met kinderen jongen op strand

Cuba Rondreis 

Cuba met kinderen in 16 dagen

 Individuele Rondreis per oldtimer met chauffeur

Je mist de hoogtepunten niet maar vermijdt de massale toerisme

Verblijf is altijd bij Cubanen thuis (casas particulares)

Welkom's cocktail is bij (bijna) alle casas inbegrepen

Mooiste stranden Cuba Las Brujas
Cuba sites of interest Playa Giron sunset

Reisduur: 16 dagen / 15 nachten rondreis per oldtimer met chauffeur
Aantal Kms: 
rond 1100 Kms
Accommodatie: Casas particulares
Reis Overzicht: Havana – Viñales – Las Terrazas – Havana – Playa Girón – Cienfuegos – Trinidad – Santa Clara/Remedios – Varadero

Prijs: op aanvraag,- voor  2 Volwassenen + 1 kind op eigen kamer
        op aanvraag,- voor  2 Volwassenen op eigen kamer + 2 kinderen op eigen kamer

Reis type: Rondreis per oldtimer, Cultuur, Natuur, Stranden, Relax, Geschiedenis, Muziek, Zwemmen in een natuur rivier, Paardrijden

*Prijzen op basis van 2 personen per kamer.

Met deze Cuba met kinderen rondreis maak je in een klassieke Amerikaanse auto uit de jaren 50. Jullie starten de reis in Havana en op de eerste dag gaan jullie heerlijke naar de stranden van Havana. Er is twintig km kust met 5 verschillende stranden om uit te kiezen.
In Havana is veel te zien en te doen. Naast de terrasjes, musea en winkels, vind je de “Casa del Chocolate”, een chocolade museum met heel veel informatie over chocola. En het mooiste; je mag verschillende soorten proeven.
Natuurlijk ga je over de Malecón wandelen langs de baai van Havana; als je geluk hebt kan je een groot cruiseschip zien. Of misschien vind je het leuker om Havana te ontdekken met een “Bicitaxi” of “Cocotaxi”. Op dag 7 zal je veel meer van Havana beleven op onze verrassingsdag.
In Viñales gaan jullie grotten bekijken, paardrijden, lekker afkoelen in een meer en een aantal tabaksplantages bezoeken. Op zo’n echte Cubaanse boerderij kun je zien hoe ze grote sigaren rollen. Op de terugweg naar Havana stoppen we nog voor een verkoelende duik in een rivier midden in de natuur.
We gaan een bezoek brengen aan de grootste krokodillenfarm van Cuba, en daar kan je optioneel nog een boottocht maken door een prachtige natuurgebied. Bij “Caleta Buena” in Playa Girón gaan jullie een hele dag relaxen aan het strand. Hier zijn onbeperkt drankjes inbegrepen.
In Cienfuegos gaan jullie genieten van de prachtige dolfijnenshow.
De reis eindigt op een heerlijk strand. Hier kunnen jullie lekker luieren en genieten van de laatste zon. Vergeet niet goed in te smeren!

Cuba rondreis Cuba met kinderen kaart

Heb je nog vragen?
Stuur ons een email: info@cuba4allreizen.nl
Bel ons: +31 (0) 33-811 99 98

 

Dag 1 – Aankomst in Havana 

Jullie vliegtuig komt aan op de internationale luchthaven van Havana “José Martí”, waar we op jullie wachten. De chauffeur zal jullie naar de casa particular brengen waar jullie gaan verblijven. In Havana hebben jullie nog ruim de tijd om een beetje door Havana te wandelen.

De rest van de tijd zijn jullie vrij.

Dag 2 – Havana

Na het ontbijt is het tijd om van het strand te gaan genieten.
Vandaag gaan jullie Playas del Este ontdekken. De Playas del Este stranden zijn erg populair bij de inwoners van Havana. Ze bevinden zich op slechts 18 km van de stad. Er is 20 km strand langs de kust en de hele kust is opgedeeld in 5 stranden: Bacuranao, Tarará, el Mégano, Santa María del Mar, Boca Ciega y Guanabo.

Alle stranden hebben hun specifieke karakter en sfeer, maar allemaal hebben ze fijn zand en helder blauw water, heel lekker om te relaxen.
Onze chauffeur breng je met de kinderen naar het strand, en komt jullie ‘s middags weer ophalen. De ophaal-tijd kunnen jullie zelf met de chauffeur afspreken.

Na terugkeer in Havana ben je vrij.

Dag 3 – Havana

Na het ontbijt zijn jullie vandaag vrij om te doen wat je wilt. Je kan bijvoorbeeld gaan wandelen door het historische centrum van Havana, bekend als Old Havana, waar je veel interessants zal tegenkomen. Bezienswaardigheden zoals de “kathedraal van Havana, de verkeersvrije straat Obispo, het beroemde bar-restaurant La Bodeguita del Medio en de bar  (vaak bezocht door de beroemde schrijver Ernest Hemingway, het Rum-Museum (entree circa 10 CUC p.p.) waar je een uitgebreide uitleg krijgt over het maken van de beroemde Cubaanse rum Havana Club, zijn maar een paar voorbeelden van mogelijkheden tijdens jullie wandeling door Oud Havana. (Eventuele entreetickets zijn niet inbegrepen in de prijs).

Lunch in een restaurant in de omgeving.

Dag 4 – Havana – Viñales

Na het ontbijt vertrek je naar Viñales, Pinar del Río. Pinar del Río is de meest westelijke provincie van Cuba en de thuisbasis van de beste tabak van de wereld. De rit duurt ongeveer 2 uur zonder pauze. (179 km)

In Viñales gaan jullie de interessantste bezienswaardigheden bezoeken zoals Mirador de los Jazmines waar jullie een prachtige uitzicht hebben over de Vallei van Viñales, de Mural van de Prehistorie, een gigantische schildering op een rotswand (entree circa 3 CUC p.p.), La Cueva del Palenque (entree circa 5 CUC p.p.), La Cueva del Indio (entree circa 5 CUC p.p.) en de orchideeëntuin van Viñales. De streek is zeer fotogeniek dus ik weet zeker dat jullie vele foto’s zullen maken om nog eens op terug te kijken als je weer thuis bent. (Entreetickets zijn niet inbegrepen in de prijs).

Aan het einde van de dag worden jullie naar je in Viñales gebracht waar jullie kunnen relaxen na een dag vol activiteiten. Bij aankomst worden jullie begroet met een welkomstcocktail.

Opmerking: In Viñales hebben jullie niet meer de beschikking over de auto, maar zal voor elke activiteit een auto met chauffeur klaarstaan.

In de avond zijn jullie vrij.

Dag 5 – Viñales 

Na het ontbijt gaan jullie een rit maken per paard, begeleid door een lokale gids met veel kennis en ervaring in het gebied. Je gaat de “Valle de Viñales – Valle del Palmarito bezoeken, met zijn prachtige vegetatie, de natuurlijke grotten en tabaksplantages. Tijdens de rit komen jullie bij een grot Cueva del Silencio, ook daar gaan jullie tabaksplantages bezoeken enz. Aan het eind van de excursie kom je bij een meer waar het mogelijk is om te zwemmen.

De excursie duurt ongeveer 3 – 4 uur. Na de excursie zijn jullie vrij om te doen wat jullie willen.

Dag 6 – Viñales – Havana

Na het ontbijt vertrekken jullie rond 9:30uur terug naar Havana, maar onderweg gaan we eerst nog de San Juan rivier bezoeken. Hier kun je een wandeling maken naar watervallen, van de natuur genieten en afkoelen in de rivier.

Op deze plek, midden in de natuur, kun je je zeker de hele dag vermaken. Rond 16:00uur gaan jullie verder naar Havana. De rit vanaf de San Juan rivier naar Havana duurt ongeveer 1 uur zonder pauze. (76 km)

In Havana worden jullie naar de casa particular gebracht en rest van de tijd ben je vrij.

Dag 7 – Havana

Vandaag is een verrassingsdag. Laat je verrassen door een activiteit aangeboden door Cuba4all Reizen en haar partners.

Dag 8 – Havana – Playa Girón 

Ontbijt en vertrek naar Guamá waar jullie de krokodillenboerderij kunnen bezoeken. Hier wordt het leven van deze geweldige reptielen beschermd en jullie kunnen ze van dichtbij bekijken. Verder kunnen jullie een boottocht maken over de Laguna del Tesoro, een prachtig natuurgebied, een zoetwaterlagune, die wel 16 vierkante kilometer bestrijkt. Tijdens deze tour bezoeken jullie een Aldea Taína, een authentieke replica van een dorp van de eerste bewoners van Cuba. (De toegang tot de krokodillenboerderij is circa 3 CUC p.p. en de toegang tot de boottocht is circa 10 CUC p.p. en zijn niet inbegrepen).

Lunch in een “Paladar”.

In de middag gaan jullie naar jullie accommodatie privé-woning in Playa Girón. Bij aankomst worden jullie begroet met een welkomscocktail.

Inclusief: ‘s avonds zullen jullie van een heerlijk typisch Cubaans diner genieten in de casa particular.

Dag 9 – Playa Girón – Caleta Buena 

Na het ontbijt gaan jullie deze dag besteden in Caleta Buena. Hier kunnen jullie van het strand genieten en onbeperkt drankjes bestellen (een soort van all-inclusief). Vervoer is natuurlijk tot jullie beschikking.

Aan het einde van de dag terug naar de casa particular.

Dag 10 – Playa Girón – Cienfuegos 

Na het ontbijt vertrekken jullie naar Cienfuegos. De rit duurt ongeveer 1½ uur zonder pauze. (78 km)

Cienfuegos is een prachtige stad, niet voor niets wordt het de Parel van het Zuiden genoemd. Bij aankomst kunnen jullie het park José Martí, het omliggende gebied, waaronder het beroemde Terry Theater (entree circa 5 CUC p.p.), het centrum van de stad en de Palacio del Valle (entree circa 5 CUC p.p.), één van de mooiste gebouwen in Latijns-Amerika, bezoeken. (Entree-tickets zijn niet inbegrepen in de prijs).

Optioneel Lunch in een “Paladar”.

In de middag zullen jullie van de dolfijnen show genieten. (Entree-tickets zijn niet inbegrepen in de prijs, entree circa 2 – 5 CUC p.p.)
Opmerking: Er zijn twee shows per dag, één in de ochtend 10.00u en één in de middag 14.00u. Woensdag is gesloten. Dus jullie moeten vanaf Cienfuegos rond 13:00uur vertrekken.

De tour eindigt bij de particuliere woning waar jullie zullen verblijven en lekker kunnen uitrusten na een lange dag. In de woning worden jullie begroet met een gratis welkomscocktail.

In de avond zijn jullie vrij.

Dag 11 –  Cienfuegos – Trinidad

Als jullie het ontbijt op hebben, vertrekken jullie naar Trinidad, een stad waar de tijd heeft stilgestaan. Ondanks haar lange historie van meer dan 500 jaar, heeft ze nog steeds haar oorspronkelijke schoonheid. De rit vanaf Cienfuegos naar Trinidad duurt ongeveer 1½ uur zonder pauze. (83 km)

In Trinidadzijn jullie de rest van de ochtend vrij om bijvoorbeeld door het historische centrum van de stad te wandelen en musea te bezoeken.
In de middag gaan jullie naar Valle de los Ingenios en de boerderij Manaca Iznaga, met de oude uitkijktoren Torre Iznaga (entree circa 2 CUC p.p.), die vroeger werd gebruikt om de slaven te bewaken die in de rietsuikervelden aan het werk waren.

Optioneel Lunch in een restaurant in de omgeving.

Aan het eind van de middag gaan jullie naar de privé-woning waar jullie verblijven. In de woning worden jullie begroet met een gratis welkomscocktail.

In de avond (optioneel) kunnen jullie naar het centrum wandelen, want daar vind je de Casa de la Música waar je kan luisteren naar muziek en misschien zelfs dansen. Dat alles onder het genot van een heerlijk Cubaans drankje.

Dag 12 – Trinidad – Santa Clara 

Na het ontbijt vertrekken jullie naar Santa Clara, een stad met een rijke historie uit de 20ste eeuw.
De rit duurt ongeveer 2 uur zonder pauze. (121 km)

In Santa Clara ga je een bezoek brengen aan de Pantser-trein (entree circa 5 CUC p.p.) en het Ernesto Ché Guevara Mausoleum (entree circa 5 CUC p.p.), een eerbetoon aan zijn strijd voor de onafhankelijkheid van Cuba, en nu één van de belangrijkste toeristische trekpleisters. (Toegang is niet inbegrepen in de prijs).

‘s Middags worden jullie naar de casa particular gebracht en in de woning worden jullie begroet met een gratis welkomscocktail.

De rest van de tijd zijn jullie vrij.

Opmerking: Vandaag is de laatste dag dat je de oldtimer tot je beschikking hebt. De rest van de excursies in Santa Clara worden verzorgd door onze partners uit Santa Clara (incl. vervoer).

Dag 13 – Santa Clara – Cayo Las Brujas

Na het ontbijt ga je vandaag naar een hele mooie strand, en ook ga je veel ontdekken over de geschiedenis van Cuba. Tijdens de excursie zal je de volgende plaatsen bezoeken:

Remedios, een monumentale stad, die een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van Cuba. De stad heeft een goed-bewaarde koloniale architectuur, en zijn parochie-kerk is één van de meest typische van Cuba.
Caibarién Suiker Museum: Hier kom je alles te weten over de interessante geschiedenis van suiker in Cuba en de invloed ervan op het eiland.
Cayo Las Brujas. Hier vind je één van de mooiste kustlijnen in het Caribisch gebied. Naast een prachtig strand is er ook een cafetaria en restaurant pal aan zee. Een plek om volop te genieten!

Aan het eind van de dag keer je terug naar de casa particular.

Dag 14 –  Santa Clara – Varadero 

Na het ontbijt vertrekken jullie naar Varadero. De rit duurt ongeveer 3 uur zonder pauze. (232 km)

In Varadero kunnen jullie genieten van één van de mooiste stranden van de Caribbean. Op de witte stranden en in het kristalheldere water kunnen jullie ontspannen na een lange dag.

Hier kunnen jullie een heerlijke ontspannen dag doorbrengen.

Dag 15 –  Varadero 

Tijd om van het strand te genieten.

Een laatste dag om te relaxen aan het strand.

Dag 16 –  Varadero – International Airport “José Martí” in Havana

Helaas, het einde aan deze vakantie is gekomen. We hopen dat je een onvergetelijke vakantie hebt beleefd.
Tijd om te vertrekken. Je wordt naar de luchthaven gebracht, waar je nog wat tijd nodig hebt voor douane-zaken. Dan is het echt tijd om afscheid te nemen van Cuba, en aan je terugreis naar huis te beginnen. Prettige en veilig reis!
Als je een dag wilt toevoegen aan deze reis, nodigen wij je uit om één van onze optionele excursies kiezen die je de gelegenheid geeft nog meer te beleven van het echte Cuba.

Reisvoorstel aanvragen

Inclusief:

 • Transfer José Martí Airport International in Havana – casa particular in Havana.
 • Transfer casa particular  in Varadero  –  José Martí Airport International in Havana.
 • Transfer vanaf Santa Clara naar Varadero.
  Accommodaties 15 nachten in casas particulares (2 personen per kamer).
 • Ontbijt 15 dagen.
 • Vervoer in een klassieke Amerikaanse auto uit de jaren 50 + brandstof + chauffeur gedurende 7 dagen; dag 4, dag 6 en dag 8 t/m 12. De rest van de dagen is de auto niet nodig omdat je dicht bij alle activiteiten bent of omdat de auto is inbegrepen in de excursie die je zal maken.
  Transfer heen/terug naar de Santa María stranden.
 • Excursie per paard in Viñales op dag 5.
 • Op dag 7 een verrassingsdag.
 • Toegang tot Caleta Buena op dag 9.
 • Entree op dag 6 bij de San Juan rivier.
 • Excursie naar Cayo “Las Brujas” op dag 15.
 • 1 diner in Playa Girón.
 • Welkomscocktails bij de meeste casas particulares.
 • Excursies. (geen entree)

Exclusief:

 • Vliegtickets.
 • Visum.
 • Andere maaltijden.
 • De toegang tot de bezienswaardigheden zoals vermeld in de beschrijving van de rondreis.
 • Optionele activiteiten die extra gedaan kunnen worden.
 • Reisverzekering.(Verplicht).
 • Annuleringsverzekering.
 • Fooien.

Opmerking: Wij kunnen wel met het visum helpen: Visum regelenVerzekering regelen

Reisvoorstel aanvragen

Heb je nog vragen?
Stuur ons een email: info@cuba4allreizen.nl
Bel ons: +31 (0) 33-811 99 98

Cuba fotografie rondreis casa particular kamerCuba fotografie rondreis casa particular HavanaCuba fotografie rondreis casa particular balcon

 

Cuba specialist Casa ViñalesCuba rondreis Het andere deel van Cuba casa particular Santiago de Cuba - patioCuba rondreis Het andere deel van Cuba casa particular Camaguey - Casa LourdesCuba rondreis Het andere deel van Cuba casa particular Camaguey - Juneisi kamerCuba rondreis Het andere deel van Cuba casa particular Camaguey - YuneisiCuba rondreis Het andere deel van Cuba casa particular Camaguey - Casa Aleida patioCuba rondreis Havana en het centrum casa particular Habana CubaCuba rondreis Havana en het centrum casa particular Trinidad 2Cuba rondreis Havana en het centrum Matanzas 2Cuba rondreis Havana en het centrum casa Trinidad 3Casas particulares Trinidad CubaReisgids Cuba accommodatie in casas particulares

Hieronder staan de meest gestelde vragen over Cuba. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op. Wij komen dan binnen 24 uur met een antwoord. Liever direct telefonisch contact? Bel dan: 06-40174691

FAQ

In de vakantieperiodes (juli-augustus-Kerstmis) kan je alleen tickets boeken zonder korting.

Als je de mogelijkheid hebt om buiten het hoogseizoen te reizen kun je interessante aanbiedingen vinden.

Hoe dan ook, Cuba is op elk moment van het jaar goed te bereiken.
Cuba4all Reizen biedt reizen met of zonder vliegtickets.

Vraag ons voor de mogelijkheden. De vluchten kunnen vanaf Amsterdam, Brussels of Düsseldorf vertrekken.
Onze georganiseerde groepsreizen zijn met de vliegticket inclusief.

Wij werken samen met de volgende partners. Ze hebben vaak hele goede aanbiedingen:

Goedkoop vliegtickets Cuba – Varadero

Vlieg vanaf Amsterdam met KLM

Vergelijk vliegtickets met WTC

Officieel loopt van Augustus tot eind oktober. Maar een hele grote percentage komen ze in de maanden van september en oktober.

Sinds enige tijd staat de Cubaans regering toe dat Cubanen kamers in hun huizen verhuren voor het toerisme.

Casas Particulares zijn een soort B & B, je verblijft dus in privé-woningen van Cubanen. Het zijn kamers met veel comfort en uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een goed verblijf en nachtrust.

Alle “Casas particulares” zijn anders, dus je hebt volop keuze. Er zijn er op het platteland, of juist in het centrum van de stad/dorp, sommigen huiseigenaren vinden het gezellig om veel met gasten om te gaan, anderen wat minder, maar je kan altijd rekenen op een goede service.

Je krijgt volledige privacy wanneer je bij onze casa particular verblijft. Dus elke kamer heeft zijn eigen douche/badkamer en eigen “WC”.

Momenteel zijn er twee valuta in Cuba: Cubaanse Convertible Peso (CUC) en de Cubaanse Peso (CUP).

Tegenwoordig kunnen de toeristen beide munten gebruiken. De vaste wisselkoers is: 1 CUC = 25 CUP.

Voor de actuele waarde van de CUC kijk op www.xe.com/currency/cuc-cuban-convertible-peso

De officiële plaats om geld te wisselen is een “CADECA”, waar je elk type van munt kan wisselen en bij sommige kan je ook met een creditcard geld opnemen.

Ze liggen verspreid over het hele land en zijn open vanaf 9:00 tot 16:00 uur, maar reken hier niet al te vast op, in Cuba zijn ze soms heel flexibel met de openingstijden.

Om geld te wisselen of geld op te nemen moet je altijd je paspoort tonen.

Op alle “CADECA” gelden dezelfde wisselkoers als bij de banken.

De wisselkoers is in elke “CADECA” hetzelfde behalve in de luchthaven waar iets duurder is.

In veruit de meeste hotels in Cuba kun je geld wisselen bij de receptie, maar je moet rekening houden met een ongunstigere koers  dan in een “CADECA”, omdat het hotel een commissie rekent voor deze service.

Dus het is altijd goedkoper om geld wisselen in een “CADECA” dan in een hotel.

Cuba4all Reizen is specialist in het organiseren van rondreizen door Cuba per oldtimer met chauffeur. Hier in Nederland stellen we samen je reis op basis van jouw wensen en onze chauffeur breng je naar alle afgesproken punten.

Zijn accommodaties en maaltijden zijn al via ons geregeld. Je hoeft niet de wegen te zoeken. Onze chauffeur help je graag.

Om naar Cuba te reizen is geen vaccinatie verplicht. Echter, het is altijd raadzaam om je huisarts of de GGD te vragen voor meer informatie.

In Cuba werkt je mobiele telefoon zonder problemen als je roaming activeert.

Echter bellen vanaf of naar Cuba is tegenwoordig erg duur. Neem contact op met je mobiele provider om te informeren over de prijzen.

Je kunt ook gebruik maken van vaste telefoons of prepaid kaarten die je kunt gebruiken in de communicatie centra “ETECSA”, maar de kosten zijn hoog.

Om te bellen moet je 119 + landcode + regionummer + het gewenste telefoonnummer draaien.raag.

In grote hotels is internetverbinding, maar de prijzen zijn hoog en de verbinding is traag.

Er zijn ook kantoren van “ETECSA” waar je tegen betaling internet kunt gebruiken.

Momenteel biedt Cuba ook wifi in bepaalde plekken in alle steden, voor 1 CUC per uur.  Buiten deze plaatsen heb je geen gratis internet op je telefoon.

Voor meer informatie neem contact op met de Cubaanse telefoonmaatschappij “ETECSA”, want de prijzen variëren door de veranderingen die Cuba op dit moment doormaakt. “ETECSA” heeft veel kantoren verspreid over heel Cuba en in elke stad.

Cuba is een veilig land; toeristen kunnen overal zorgeloos genieten, op elk moment van de dag.

Mocht je ergens de weg kwijtraken, de Cubanen zullen je altijd helpen.

Cuba is zonder twijfel het veiligste land van het Caribisch gebied. Echter is het altijd goed voorzichtig te zijn. Bijvoorbeeld door een kopie van je paspoort mee te nemen en het originele paspoort in het kluisje van de casa particular of hotel te laten.

Draag geen waardevolle spullen in het zicht, laat dure sieraden niet te veel  aandacht trekken. Mocht je toch problemen ondervinden, dan kan je een klacht indienen bij elke politie.

In Cuba zijn toeristen erg goed beschermd door de overheid, en de politie treedt daarom streng op tegen oplichters.

Het is niet aan te raden om kraanwater te drinken. Gebotteld water is wel veilig en overal te koop.

Tijdens de feestdagen in Cuba zijn er veel plaatsen gesloten, maar het merendeel van de toeristische trekpleisters blijven ook op feestdagen open.

Musea, winkels en banken zijn gesloten, maar restaurants, autoverhuur bedrijven en clubs blijven open.

1 januari: Triomf van de Revolutie.
2 januari: Nieuwjaar.
1 mei: Dag van de Arbeid.
25, 26 en 27 juli: Vrije dagen i.v.m. de revolutionaire strijd.
10 oktober: Afschaffing slavernij.
25 december: Kerst.
31 december: Oudjaar.

Ja, maar denk aan het volgende:

De kwaliteit van de wegen in Cuba is wisselend; vooral buiten de steden kunnen de wegen slecht zijn, en vaak zonder verlichting, dus ik adviseer je om zoveel mogelijk overdag te rijden.

Er zijn in Cuba geen echte snelwegen waar alleen snelverkeer mag rijden. Houd er dus rekening mee dat er op alle wegen paardenkarren, fietsers en voetgangers enz. kunnen zijn, waar je dus je snelheid aan moet aanpassen.

De politie in Cuba is heel streng op verkeersovertredingen, dus ik raad je aan de verkeersborden te respecteren.

Wacht niet tot het laatste moment om de brandstoftank te vullen, want de afstanden tussen tankstations kunnen soms lang zijn.

Vertraag als je een bord “Punto de Control” ziet, want daar zijn plaatsen waar de politie regelmatig papieren en snelheid controleert.

Op wegen in Cuba is niet zo veel verkeer en op de snelweg is de maximale snelheid 100 km/uur.

 

De officiële taal is Spaans, maar tegenwoordig spreken vooral jonge mensen, ook wat Engels.

Al vele jaren is honkbal de favoriete sport van de Cubanen, maar voetbal wint de laatste tijd aan populariteit.

Cuba4all Reizen organiseert elke vorm van activiteiten die in Cuba worden gedaan, bijvoorbeeld: rondreizenbouwstenenexcursies, accommodaties (casas particulares), maaltijden, enz.

Wij kunnen ook met het visum helpen – Cuba visum aanvragen

Wij kunnen ook met een reis en annulerings verzekering helpen – Verzekeringen

Cuba4all Reizen biedt reizen met of zonder vliegtickets. Vraag ons voor de mogelijkheden. De vluchten kunnen vanaf Amsterdam, Brussels of Düsseldorf vertrekken.
Onze georganiseerde groepsreizen zijn met de vliegticket inclusief.

Je kunt een auto huren.

Ook kun je het openbaar vervoer gebruiken, de bus “Viazul” is comfortabel met airconditioning en je kan er meer van de ene provincie naar de andere reizen.

Officiële taxi’s van het bedrijf “CUBATAXI” kan je gebruiken binnen steden. Meestal werken ze met meters en de prijzen zijn redelijk hoog.

Private taxi’s zijn meestal oudere auto’s, de meeste van Amerikaanse of Russische makelij,  en je kan de prijs van de rit met de eigenaar onderhandelen.

Tenslotte kun je in de steden “Coco-Taxis” gebruiken, motorfietsen met 3 wielen in de vorm van een kokosnoot of “Bici-Taxis”, aangepaste fietsen met 3-wielen, die dagelijks worden gebruikt door de Cubanen zelf om van de ene plaats naar de andere te gaan. Dit vervoermiddel wordt betaald in lokale valuta CUP.

Cuba ligt in het Caribisch gebied.

Het heeft een subtropisch klimaat met het hele jaar een gemiddelde temperatuur van 25°C.

Het heeft ongeveer 300 dagen zon per jaar, dus neem je zomerkleding mee. Het eiland heeft een hoge luchtvochtigheid (75% – 95%) en in de wintermaanden december-februari daalt de temperatuur maar ’s avond voel je de kou meer door de vochtigheid.

Dus neem ook een ​​jas mee, want de minimale temperaturen in de winter zijn tussen 15 en 20 graden. Meer info over het weer hier.

Je kan Cuba bezoeken op elk moment van het jaar.

Het is echter goed te weten dat in september tot november tropische stormen en cyclonen kunnen plaatsvinden. Oktober is  de natste maand en juli en augustus de warmste, met temperaturen van ongeveer 35 graden.

Het is raadzaam om een ​​zonnebril, zonnebrand en antimuggen middel te gebruiken. Meer info over het weer hier.

Het is verplicht om te reizen met een reisverzekering.

De verzekering moet zijn afgesloten bij een maatschappij die wordt erkend door de Cubaanse regering.

De reisverzekering moet alle medische kosten dekken die kunnen ontstaan tijdens je vakantie in Cuba. De polis moet melden welke medische kosten zijn gedekt tijdens je vakantie in Cuba, het polisnummer, je naam en de naam van de verzekeringsmaatschappij (in het Engels of bij voorkeur in het Spaans).

Wij kunnen ook met een reis en annulerings verzekering helpen – Verzekeringen

Heb je nog vragen?
Stuur ons een email: info@cuba4allreizen.nl
Bel ons: +31 (0) 33-811 99 98

Beoordeling van onze (klein) Reisorganisatie
5/5
rondreizen cuba op maat ervaring leyman

Cuba rondreizen vakantie grouprondreizen cuba vakantie soroa saltorondreizen op maat Cuba new oltimerMooiste stranden Cuba Playa largarondreizen op maat cuba oldtimerGroepsreizen Cuba CentroGroepsreizen Cuba Caballero de ParisVinales Cuba Los JazminesCuba bezienswaardigheden en mooiste plaatsen TrinidadProduct bouwsteen Havana kassieke autoProduct Bouwsteen Duiken in de vaarkensbaai

Cuba fotografie rondreis Malecon zonsondergang

Cuba rondreis Cuba met kinderen Caleta Buena

Cuba bouwstenen Andar La Habana Oldtimers

Cuba bouwstenen Mural de la Prehistoria

Cuba bouwstenen Cuba Natuurparadijs strand om te snorkelen

Cuba fotografie rondreis foto wedstrijdCuba fotografie rondreis Havana uitzicht

Cuba bouwstenen mooi zonsondergang in Playa GironCuba bouwstenen Playa Girón strand

Cuba bouwstenen Cuba Natuurparadijs GuamáCuba rondreis Cuba met kinderen Palanque

Deze excursies zijn ideaal om je verblijf in Cuba echt bijzonder te maken. In een aantal bouwstenen en rondreizen zijn deze excursies al inclusief. Je kunt excursies toevoegen of verwijderen aan rondreizen en aan bouwstenen, en ze zijn altijd vanuit de casas particulares  (particuliere woningen) te doen.

Hier laten we slechts een klein voorbeeld zien van de excursies die wij kunnen bieden. Aarzel niet om ons te contacteren als je interesse hebt in één van deze excursies.

Excursies in Havana

Cuba rondreis Excursie Finca Vigia Hemingway

De Route van Hemingway is een dag die helemaal in het teken staat van de illustere Amerikaanse schrijver Ernest Hemingway. Gereden in een klassieke Amerikaanse auto uit de jaren 50, volg je de voetstappen van de beroemde schrijver. Je komt op plaatsen die hij heeft bezocht en die van grote betekenis voor hem waren.
Tijdens deze tour bezoek je zijn huis in San Francisco, de “Finca Vigia” waar zich nog veel van zijn bezittingen bevinden, onder andere zijn jacht “Pilar”.

Na het bezoek aan de Vigia, rijden we verder naar Cojímar, een vissersdorp uit de tijd dat de schrijver op Cuba woonde. Vanuit Cojímar ging Hemingway vaak vissen en hij had zijn boot “Pilar” daar in een dok. Dit dorp heeft hem geïnspireerd voor zijn beroemde boek “The Old Man and the Sea”. Vanaf Cojímar vertrek je naar Havana, naar hotel “Ambos Mundos”. Hemingway overnachtte daar regelmatig als hij in Havana was. Tegenwoordig is het mogelijk de kamer te bezoeken waar de schrijver geslapen heeft. De kamer is nog volledig intact zoals de laatste keer dat hij er was. Je zal ook een bezoek brengen aan de “Bodeguita del Medio”, één van de plaatsen waar Hemingway veel tijd doorbracht en waar hij zijn favoriete drankjes zoals de “mojito” dronk. De foto’s aan de muur zullen de huidige gasten voor altijd aan Hemingway blijven herinneren.

De dag eindigt in de bar “El Floridita”, één van de meest populaire bars bezocht door Hemingway, waar hij zijn meest favoriete drankje “El Daiquiri” altijd dronk. In de bar is een manshoog bronzen beeld van Hemingway zodat je samen met hem op de foto kan, als je dat wilt.

 Prijs: €123,– p.p. (minimaal 2 personen)

Inclusief:
– Vervoer per oldtimer
– Engelssprekende gids.
Bezoek Fishermen’s Town
– Bezoek Finca la Vigia (inclusief entree)
– Bezoek El Floredita’s Bar met cocktail
– Bezoek la Bodeguita del Medio
– Bezoek Hotel Ambos Mundos

Opmerking:
Deze tour gaat niet op zondag omdat Finca la Vigia gesloten is.

Cuba rondreis Het Eiland van je dromen Morro KasteelMet een klassieke Amerikaanse oldtimer bezoek je aan de overkant van de baai van Havana de kastelen “Castillo de los 3 Reyes Magos del Morro” en “La Fortaleza de San Carlos de la Cabaña”. Beide forten zijn destijds gebouwd om de ingang van de baai te bewaken. In de jaren van kolonisatie werd er continu uitgekeken of er kapers of piraten in de buurt waren. Bij “Castillo de los 3 Reyes Magos del Morro”, is een vuurtoren die gebruikt is om schepen te begeleiden die de baai invaren. In deze vuurtoren is een uitkijkpunt van waaruit je van prachtig uitzicht over Havana hebt. Het klimmen naar de uitkijkpunt is optioneel en niet inbegrepen in de prijs. Je moet daarvoor nog een extra ticket kopen. Tijdens deze tour kan je ook het enorme standbeeld “Christus van Havana” bezoeken.
Duur van deze excursie: 2 uur

 Prijs: €78,- p.p. (minimaal 2 personen)

Inclusief:
– Oldtimer + chauffeur
– De entree-tickets voor beide museums
– Engelssprekende gids

Cuba rondreis Havana en het Centrum Revolutie plein

Wil jij in Havana rondgereden worden in een klassieke Amerikaanse auto uit de jaren ’50? Dat is de perfecte manier om te genieten van een tour door deze bijzondere stad. Het zal zeker een onvergetelijke ervaring worden. Maak tevens een tour door het Moderne Havana, en door de Malecón, geniet van het spectaculaire uitzicht die de baai van Havana biedt, van de gebouwen en de constante levendige ambiance van deze stad.

Je zal onder andere het “Revolutie Plein”, de “Focsa” toren (destijds het hoogste gebouw in Latijns-Amerika), hotel “Habana Libre”, de “Universiteit van Havana”, de “Malecón” enz. bezoeken.
Duur van deze excursie: 3 uur

       Prijs: €87,- p.p. (minimaal 2 personen)

Inclusief:
– Oldtimer + chauffeur 
– Engelssprekende gids

Cuba rondreis excursie naar Tropicana “Paradijs onder de SterrenDe Cabaret Tropicana is ook bekend als een “Paradijs onder de Sterren” en werd opgericht in 1939. Het is gelegen in het centrum van Marianao, ongeveer 15 km van Oud Havana. Het cabaret werd in buiten gebouwd in een bosrijke omgeving om van de natuurlijke frisse lucht te profiteren. Dit is een essentieel en onderscheidende kenmerk van dit traditionele openlucht cabaret. Je kunt verschillende dansvoorstellingen zien, die internationaal gerenommeerd zijn. In de voorstellingen hebben Cubaanse en internationale sterren opgetreden.

In de show zie je de Cubaanse folklore, met uitbundige kleurrijke kostuums gedragen door de vele dansers, en er is een verscheidenheid aan indrukwekkende ritmes te beluisteren. Al met al een avond om te onthouden.

Prijs: €150,- p.p. (minimaal 2 personen)

Inclusief:
– Vervoer in een Amerikaanse auto uit de jaren ’50                      
– Ticket voor het cabaret
– Welkomsdrankje
– 1/4 fles Ron Havana Club Añejo Special
– 1 snack

 

Cuba rondreis excursie naar Proyecto Raices

Ontbijt en vroeg in de ochtend vertrek naar Viñales. De tour duurt ongeveer 3 uur zonder pauze. In de ochtend bezoek je de “Proyecto Raíces”, een landgoed van 30 hectare aan de rand van het dorpje Viñales. Daar worden, in een gebied van 3 hectare, reusachtige sculpturen uit hout gesneden. Dit is een prachtige plek waar de hand van de mens in staat is om een omgeving te modelleren in harmonie met de natuur ten behoeve van de duurzame ontwikkeling van het gezin en de gemeenschap.

Na een bezoek aan “Proyecto Raíces” ga je van een typisch Cubaanse lunch genieten.
Aan het eind van de lucht ga je terug naar Havana of kun je optioneel een bezoek brengen aan andere bezienswaardigheden van Viñales zoals de Mural van de Prehistorie (entree circa 3 CUC p.p.). (Entreeticket is niet inbegrepen in de prijs).

Prijs: €142,- p.p. (minimaal 2 personen)

Inclusief:
– Oldtimer + chauffeur
– Engelssprekende gids
– Lunch bij restaurant “El Paraíso”

Cuba salsa rondreis Revolutie museaDag om te genieten van de Cubaanse kunst.

Tijdens deze excursie bezoek je het Nationaal Museum van Hedendaagse Kunst, galerijen van privé kunstenaars, de Callejón de Los Peluqueros, enz. waar je de mogelijkheid hebt om te genieten van prachtige kunstwerken. Tijdens de hele tour wordt je begeleid door een lokale gids met veel kennis van het gebied.
De tour eindigt in Café O’reilly om te genieten van een typisch Cubaans drankje.
De excursie duurt ongeveer 4 uur.

           Prijs: €30,- p.p. (minimaal 2 personen)

Inclusief:
– Engelssprekende gids
– Cubaanse drankje
– Entree naar het Nationaal Museum van Hedendaagse Kunst

minimaal 2 personen

Ophalen tijd: 07.00

Excursies in Viñales

Cuba rondreis Het Eiland van je dromen Vinales 3

Tour om de bezienswaardigheden van Viñales te verkennen: “Cueva del Indio”, “Palenque de los Cimarrones”, “Botanische Tuin”, Hotel “La Ermita”, “Los Jazmines” uitzicht, de “Mural de la Prehistoria”, en nog veel meer.
Duur van deze excursie: ongeveer 4 uur

Prijs: €40,- p.p. (minimaal 2 personen)

Inclusief:
– Oldtimer + chauffeur
– Engelssprekende gids

    

Cuba bezienswaardigheden Viñales tabak huisTour per paard begeleid door een lokale gids met veel kennis en ervaring in het gebied. Je gaat de “Valle de Viñales” bezoeken, met zijn prachtige vegetatie, de natuurlijke grotten, je kan het proces van de teelt en verwerking van koffie en tabak bekijken, en nog veel meer. Tijdens de rit kom je bij een natuurlijke meer, waar je kunt zwemmen.
Duur van deze excursie: 4 uur

Prijs: €34,- p.p.

Inclusief:
– Paard huur
– Engelssprekende gids                   

Cuba bezienswaardigheden Viñales ExcursiesWandeling begeleid door een lokale gids met veel ervaring en kennis in het gebied. Je gaat de “Valle de Viñales” bezoeken, met zijn prachtige vegetatie, de natuurlijke grotten, je kan het proces van de teelt en verwerking van koffie en tabak bekijken, en nog veel meer. Tijdens de wandeling kom je bij een natuurlijke meer, waar je kunt zwemmen.
De wandeling duurt minimaal 4 uur

Prijs: €34,- p.p.

Inclusief:
– Engelssprekende gids 

Cuba rondreis excursie naar Proyecto Raices

Een taxi pik je op bij het huis waar je verblijft en breng je naar het beginpunt van de wandeling: de “Valley of Silencio”. Tijdens de wandeling bezoek je de “Cueva del Silencio”, een grot waarin je 150 meter door een natuurlijke tunnel loopt, naar de andere kant van de berg. Later bezoek je een klein meertje waar je een duik kunt nemen om af te koelen van de Cubaanse warmte. Ook gaan we een boerderij bezoeken om de vervaardiging van koffie te leren kennen. Hier zijn ook zeldzame planten te bewonderen. Verder zullen we en lokale boerderij bezoeken, waar je de oogst en verwerking van de beste tabak in de wereld kan bekijken. De tour eindigt op de top van een berg waar de eerste biologische boerderij in Viñales ligt. Daar zie je een verscheidenheid aan biologische groenten, en op de terras van het landelijke huis kun je genieten van het spectaculaire landschap die de “Valley of Silencio” en “Mogote Coco Solo” aanbieden tijdens de majestueuze zonsondergang. Dit alles onder het genot van een heerlijk drankje (niet inclusief). Vergeet niet om mee te brengen: wandelschoenen, zonnebrandcrème, hoed, badkleding, zaklamp, camera en water om te drinken.
Deze excursie is mogelijk te doen zoals per paard of lopen.
Duur van deze excursie: ongeveer 4 uur

Prijs: €50,– p.p. (minimaal 2 personen)

Inclusief:
– Engelssprekende gids
– Taxi
– Paard huur

Cuba bouwstenen Tabak plantageDeze excursie is voor mensen die van Mountainbike houden.
Tijdens de tour bezoek je tabaksplantages (bij een lokale tabak boer) waar je een uitgebreide uitleg krijgt van de teelt van de tabak en hoe de tabak met de hand gemaakt wordt. Je bezoekt daar boeren, en je kunt in een rivier een bad nemen en op de prachtige bergen waar je een fantastische uitzicht van het dorp zal hebben en daar zal je zeker prachtige foto’s maken.
Je heb altijd de begeleiding van een lokale gids met veel ervaring en kennis van het gebied.
De tour duurt ongeveer 6 – 7 uur

 Prijs: €83,- p.p. (minimaal 2 personen)

Inclusief:
– Fiets huur 
– Engelssprekende gids
– Typische Cubaanse drankje                  

Tour door de prachtige vallei van Viñales per fiets waar veel bezienswaardigheden te zien zijn. Samen met een lokale gids met veel kennis en ervaring van het gebied, zul je de mooiste plekjes van Viñales bezoeken, zoals “La Cueva del Indio”(entree circa 5 CUC p.p.), “El Mural de la Prehistoria”(entree circa 3 CUC p.p.), “La Cueva del Palenque”(entree circa 5 CUC p.p.), “Mirador de los Jazminez”, enz.
De tour duurt ongeveer 5 uur de entree bij de bezienswaardigheden zijn niet inclusief in de prijs van de excursie.

 Prijs: €58,- p.p. (minimaal 2 personen)

Inclusief:
– Fiets huur
– Engelssprekende gids             

Stranddag in Cayo Jutías

Cayo Jutías is wild, vol leven … De turquoise wateren worden roze bij zonsondergang, hoewel dat iets is dat niet veel bevoorrechte mensen weten. Het witte zand is eindeloos in één oogopslag. Paradijs voor degenen die weten waar ze moeten zoeken.

Prijs: € 59, – per persoon (minimaal 2 personen)

Cuba bezienswaardigheden Che

Tijdens deze excursie zal je de volgende activiteiten maken:

– Wandel door het Guaniguanico- berg om panoramische foto’s van het gebied te maken.
– Bezoek aan het monument en de grot van Ernesto Ché Guevara.
– Bezoek de Mil Cumbres-regio, het Güira National Park en de badplaats San Diego waar een medicinale mineralen water spa zich bevindt.
– Een aan het eind van de excursie heb je nog tijd om te zwemmen in een natuurlijke rivier.
Deze excursie duurt de hele dag

Opmerking: Voor een meer prijs is het mogelijk een 3 uur  per paard  een excursie te maken in dit gebied.

   Prijs: €152,- p.p. (minimaal 2 personen)

Inclusief:
– Lunch + 1 drank in een typisch Cubaans restaurant in de omgeving 
– Engelssprekende gids
– Taxi
– Entree naar de grot van Ernesto Ché Guevara
– Entree naar het Güira National Park

Excursies in Varken Baai

Cuba bezienswaardigheden Playa Giron strand duiken

Na het ontbijt, nodig ik je uit om één van de mooiste zeebodems van het eiland te ontdekken, met een breed scala aan kleurrijke vissen, koralen, grotten en nog veel meer. Er staat een auto voor je klaar om je naar Varkensbaai te brengen, waar je gaat duiken. Duik in de diepe zee, ontdek wat je nooit eerder gezien hebt en maak een wonderlijke reis en een onvergetelijke ervaring. Je wordt altijd begeleid door een professionele duiker. Doe mee !! Het zal een geweldige en onvergetelijke ervaring worden.
Duur van de snorkeling: ongeveer 2 uur

Prijs: €42,- p.p. 

Inclusief:
– 1 x duik
Engelssprekende gids
– Apparatuur (masker en vinnen) + Vervoer

Cuba bezienswaardigheden Playa Giron cenote

“El Enigma de las Rocas” is gelegen in een droog bosgebied, met typisch Cubaanse vogels: de Tocororo, de Cartacuba en de ZunZún, onder anderen. Het is de perfecte plek om een rijke en gevarieerde vegetatie te zien die typisch is voor een bos. Ook kan je Jutías, krabben, garnalen, jicoteas en twee grotten vol met vleermuizen zien. Op deze plaats hebben de gidsen een permanent nest van een uil gevonden, die hier meermaals haar eieren heeft gelegd en haar jongen heeft grootgebracht.

Hier kan je ook de grot met vleermuizen bezoeken, en de typische vogels en planten bekijken, en op de laatste van de “Cenotes” (een meer in een grot) zijn er voorzieningen om te zwemmen en te snorkelen. Als je voor snorkelen kiest zal je oog in oog zwemmen met krabben, garnalen, schilpadden en verschillende soorten visjes.

Beschrijving van de activiteit

We gaan naar de start van de wandeling in een kar die wordt getrokken door een paard. Als je een huurauto hebt en niet van de folklore van de paardenkar wilt genieten, dan kan je met de gids in je eigen auto naar het begin van het pad rijden. Na een uitleg door de gids, in het Spaans en het Engels, over de lengte van de route en de kenmerken en eigenschappen van de plaats, begint het wandelen en observatie van de flora, fauna en het landschap in het algemeen. Tijdens de wandeling, zal de gids je wijzen op alle soorten planten, vogels, grotten en “cenotes” en alle interessante zaken zullen worden uitgelegd. Halverwege is er een kleine brug langs de grote “cenotes”, waar je een verkoelende duik kan nemen en kan snorkelen als je wilt. In dit meer kan je krabben, garnalen, rivierschildpadden en diverse soorten vissen zien. Na deze fantastische water-ervaring is het tijd om terug te keren via een ander gedeelte van het gebied, en zal je weer een ander mooi landschap te zien krijgen.

De excursie kan 2 tot 3 uur duren, afhankelijk van de tijd die je wilt zwemmen of snorkelen.

 Prijs: €25,- p.p.

Inclusief
:
– Engelssprekende gids
Vervoer – Met paard en wagen

Excursies in Trinidad

Cuba rondreis Het Eiland van je dromen Topes 3We brengen je naar de berg “Valley van de molens” en de waterval “El Cubano” in een paardenkoets. De toegangsprijs is ongeveer 6 CUC p.p.. De tour heeft geen tijdslimiet en je kunt genieten van een tocht door de “Valley van de Molens”, een deel van het bergmassief van de “Escambray”, van een waterval en een natuurlijk meertje, ideaal om in te zwemmen.

 Prijs: €45,- p.p.

Inclusief:
– Vervoer per paard 
– Engelssprekende gids

Cuba rondreis Excursie paardentochtTour op een paard rond de “Valley van de Molens”, waar je bars en restaurants zal vinden. Aan het eind van de tour kun je een bad nemen in een natuurlijke bron, zolang als je wilt. Tijdens de terugrit naar het huis bevindt zich een waterval die je kan bereiken op een paard of, als je wilt, kun je de paarden achterlaten in een schuur en zo’n 20 min wandelen langs paden om de bron te bereiken. De duur hangt af van je interesses.

 Prijs: €25 p/u – p.p.

Inclusief:
– Paard huur p/u
Engelssprekende gids

Cuba rondreis excursie in in het koraalrif

Vertrek vanaf het huis met taxi’s. Snorkelen vanaf de kant tot het koraalrif, dat loopt langs de hele zuidkust van het “Ancón schiereiland”.
De excursie is inclusief apparatuur
– Apparatuur (masker en vinnen)
– Vervoer

De Jeep-tour begint met ophalen bij de hotels op het schiereiland Ancón of  bij Trinidad bij Buró de Ecotur. Vertrekken  voor Collante Butt in  een Jeep. Bezoek het uitkijkpunt om te genieten van een prachtig panoramisch uitzicht op de Caribische Zee en de stad. Bezoek aan het koffiemuseumhuis en uitleg over het koffiepad. Jeeprit naar Casa de la Gallega door de tropische bossen en koffieplantages van de regio. Welkomstcocktail Tour langs een ecologisch pad, begeleid door een gids voor ecotoerisme (3 km.). Tijd om te baden in de natuurlijke poelen en watervallen. Creoolse lunch in het Casa de la Gallega. Ga terug naar verzamelpunten.

Prijs: € 109, – per persoon (minimaal 2 personen)

Ophaaltijd: 09:00

Duur: 6 uur

Vertrek bij het verkoopkantoor Calle Colón of bij de Ancon Peninsula Hotels.
Serrano-trucktour vanuit de stad Trinidad of het schiereiland Ancon, langs de weg naar Topes de
Collantes, het Escambray-gebergte ingaan. Aankomst in het informatiecentrum voor het wijzigen van documenten, bezoek het koffiehuis met een optionele typische koffie op verzoek van de klant, ga verder met het bezoeken van de Charco Azul-site waar het pad “Sentinels of the Melodious River” begint, met stops bij de sprong van de Dauw, hertenbad (badtijd). Eindelijk aankomst in Casa de
La Gallega en lunch met drank. Op de klim naar Topes of bij terugkeer op verzoek van de klanten, stop je bij de Mirador del Caribe, waar je Trinidad City en het schiereiland Ancón kunt zien en een cocktail van natuurlijk fruit zult krijgen.

Prijs: € 69, – per persoon (minimaal 2 personen)

Ophaaltijd: 09:00

Vertrek vanuit de jachthaven van Trinidad op het schiereiland Ancon. Welkomstcocktail Boottocht door het warme water van de Caribische Zee. Snorkelen in het koraalrif met de uitrusting inbegrepen. Vrije tijd op het strand van de Cayo om te zwemmen en zonnebaden. Lunch met zeevruchten en een drankje inbegrepen. Keer terug naar de marine

Prijs: € 79, – per persoon (minimaal 2 personen)

Ophaaltijd: 09:00

Duur: 7 uur

Reisplan aanvragen? Stuur ons je opmerkingen

Nog vragen?

+31(0) 33-8119998
Bel ons gerust. We staan voor je klaar!

Vrijblijvend Reisvoorstel

Vraag een vrijblijvende offerte aan.
Formulier

Ben je op zoek naar persoonlijk advies?

Maak nu online een afspraak bij je thuis (We komen graag bij je thuis)
Afspraak Formulier

Onze website maakt gebruik van cookies.