Bezienswaardigheden Matanzas

Cuba bouwstenen Speciaal Matanzas Sauto Theater
Cuba rondreis Het Eiland van je dromen Bellamar

wat te zien en wat te doen

ontdek Matanzas

De stad is bekend als de “Stad van de Bruggen”. 110 km van Havana en 55 km van Varadero, en één van de grootste toeristische centra van Cuba.
Geniet van de warme Cubaanse zon op Matanzas mooiste stranden. Ook de zeebodem is met zijn diversiteit zeer geschikt om te snorkelen.

Bezienswaardigheden van Matanzas

Wat te zien en wat te doen

De oorspronkelijke kerk werd gemaakt van bladeren van de Palma Real (Cuba’s nationale boom), maar werd vernietigd door een storm. Daarna is de huidige kathedraal gebouwd, die werd voltooid in 1735.

Met een prachtig architectonisch ontwerp en een rijke geschiedenis.

Het eerste en belangrijkste gebouw in de stad, gebouwd in de XVI en XVII eeuw.

Het eerste Latijns – Amerikaanse farmaceutische museum, met alle meubilair zoals vanaf de opening in gebruik, bovendien is dit de enige Franse apotheek van de 19de eeuw ter wereld.

De grot met prachtige stalactieten, stalagmieten en andere formaties. De galerijen en gangen zijn 30 miljoen jaar geleden gevormd.

Een grot waar water door stroomt, versierd met spectaculaire stalactieten en stalagmieten die door erosie een opmerkelijke schoonheid hebben. De grot is goed toegankelijk. Ervaar deze unieke sensatie.

15 km ten westen van Varadero langs de weg naar Matanzas, met een verscheidenheid aan vis en koraal. Een speciale plek om te snorkelen en duiken. Voor een heel redelijke prijs kan je hier spullen huren en begeleid snorkelen.

De hoogste brug in Cuba met een prachtig uitzicht en waar je van een lekkere “Piña Colada” kan genieten.

Bouw je eigen reis op maat en ontdek het authentieke cuba
Rondreizen Vakanties Cuba Barbara
Bárbara Díaz
Cuba Reis Specialist
Cuba tailor trips. Ggto logo.