Winkel - Algemene voorwaarden

(Laatste update 22.02.2023)

Artikel 1 – Over deze algemene voorwaarden

1.1 – Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen. Elke bestelling impliceert de uitdrukkelijke aanvaarding van deze verkoopvoorwaarden.

1.2 – De minimumleeftijd om bij ons te bestellen is 18 jaar. Als je jonger bent dan 18, vraag dan je ouders of wettelijke voogd om te bestellen.

Artikel 2 – Uw bestelling plaatsen

2.1 – U plaatst een bestelling via de Webshop op www.cuba4allreizen.nl. Daar kiest u het gewenste product, vult u de benodigde gegevens in om de bestelling te kunnen leveren en doet u bijbehorende betaling. Pas na betaling is de bestelling definitief. Drie werkdagen na uw betaling wordt de bestelling verzonden (tenzij er bij het product een levertijd
wordt aangegeven).

2.2 – Wanneer u uw bestelling plaatst, ontvangt u per e-mail een bestelnummer en de bevestiging van de geplaatste bestelling.

2.3 – Cuba4all Reizen is niet verantwoordelijk voor schade als gevolg van het niet beschikbaar van een artikel.

2.4 – Bij niet tijdige betaling door de klant of problemen met eerdere bestellingen heeft Cuba4all Reizen het recht de overeenkomst te ontbinden.

Artikel 3 – Prijs

3.1 – De prijzen in de webshop zijn vermeld in EURO’s en zijn inclusief BTW. Bij bestellingen met een factuurbedrag van meer dan 50 EURO, wordt de bestelling binnen Nederland gratis geleverd. Voor bestellingen met een factuurbedrag van minder dan 50 EURO worden de standaard PostNL-tarieven in rekening gebracht.

3.2 – Prijzen zijn geldig op het moment van publicatie, daarna kunnen ze worden gewijzigd.

Artikel 4 – Betaling

4.1 – U kunt betalen via Ideal of per bankoverschrijving, zoals aangegeven op de website. Dit maakt het winkelen bij Cuba4all Reizen nog eenvoudiger en leuker.

4.2 – Cuba4all Reizen blijft eigenaar van het product totdat de volledige betaling is ontvangen.

Artikel 5 – Herroepingsrecht

Om hygiënische redenen kunnen we onze sieraden niet retour nemen indien als ze zijn geleverd. Natuurlijk is het mogelijk om een sieraad dat niet intact is aangekomen te retourneren en om te ruilen of te laten maken. U kunt alleen nieuwe en ongebruikte artikelen retourneren. Als u een artikel retourneert, gebruikt dan de originele verpakking bij verzending. Retouren die niet voldoen aan deze voorwaarden, die zijn beschadigd of gewijzigd, kunnen worden geweigerd.

Als u een defect artikel wilt retourneren, moet u dit binnen 5 werkdagen na ontvangst doorgeven via barbaradiaz@cuba4allreizen.nl. U kunt uw sieraad binnen 5 werkdagen aan ons retourneren. U blijft verantwoordelijk voor de artikelen totdat Cuba4All Reizen ze retour heeft ontvangen. We adviseren u om een traceerbare manier van verzending te gebruiken en het bewijs van verzending te bewaren voor het geval er twijfel ontstaat. Verzenden met track & trace kan vanaf 4,25 EUR via PostNL. De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening.

Indien het sieraad niet gerepareerd kan worden, kan u een sieraad ter waarde van het bedrag van de originele bestelling worden uitgezocht. 

Artikel 6 – Levering

Na betaling wordt het product binnen maximaal 3 werkdagen naar u toe verzonden. We verzenden uw bestelling via PostNL met track & trace, zodat u precies kunt zien wanneer we uw sieraden bezorgen. Wilt u liever zonder track & trace bestellen, dan is dat op eigen verantwoordelijkheid.

Het gewicht is exclusief verpakking. Losse items worden verzonden in luchtenveloppen, grotere bestellingen, indien mogelijk, als brievenbuspakket.
We leveren de producten die in uw orderbevestiging staan vermeld. Cuba4all Reizen is niet verantwoordelijk voor fouten gemaakt door de klant in het aflever- of factuuradres en voor eventuele vertragingen in leveringen of het niet kunnen leveren van de gevraagde producten als gevolg van deze fout.

Het eigendom en het risico van verlies van uw producten gaat over op u bij levering van de producten op het adres dat is vermeld in de bevestiging van uw bestelling.
Leveringen vinden plaats tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag (behalve op feestdagen).

Indien een product niet op voorraad is, wordt u per e-mail op de hoogte gebracht van een andere leverdatum. Indien u het niet eens is met de vertraging, kan de bestelling worden geannuleerd of kunt u om een alternatief product vragen. De prijs van de geannuleerde bestelling wordt terugbetaald of, in het geval van een alternatieve productbestelling, er wordt een nieuwe factuur gemaakt of betaald, rekening houdend met de betaalde prijs voor het geannuleerde product.

Mochten we niet binnen de afgesproken termijn kunnen leveren, dan ontvangt u hiervan voor het verstrijken van de levertijd bericht. Als we niet binnen de afgesproken tijd leveren, kunt u besluiten uw bestelling te annuleren en krijgt u binnen 30 dagen na annulering het geld terug.

We zijn niet verantwoordelijk voor gevolgschade als gevolg van late levering of niet levering door de koerier die we gebruiken.

Bezorgkosten:

We bieden leveringen in Nederland, Duitsland en België.


De verzendkosten:

  • In Nederland gratis voor bestellingen boven 50 EUR en 4,95 EUR voor bestellingen onder 50 EUR.
  • 10 EUR in België en Duitsland.

Betalingen op onze website worden gedaan op basis van hoge veiligheidsnormen.
Transactiegegevens worden versleuteld via een SSL-verbinding. Op die manier kunnen anderen niet zien wat u doet.
In geval van terugbetalingen ontvangt u het bedrag via dezelfde betaalmethode die u heeft gebruikt bij de aankoop. Dit kan tot 30 dagen na ontvangst van uw pakket in ons magazijn.
Houd er rekening mee dat de verzendkosten, van de oorspronkelijke bestelling, zijn uitgesloten van het terug te betalen bedrag.

Artikel 7 – Garantie

7.1 – Onverminderd het herroepingsrecht kunt u een beroep doen op alle wettelijke garanties die bij de producten op onze website staan.

7.2 – We garanderen dat onze producten overeenkomen met uw bestelling en voldoen aan uw verwachtingen gezien de productspecificaties.

7.3 – Cuba4all Reizen is niet verantwoordelijk voor de technische gegevens die door het bezorgbedrijf aan de producent zijn verstrekt.

Artikel 8 – Overmacht

8.1 – In geval van “overmacht” zijn we niet gehouden onze verplichtingen na te komen. In dat geval kunnen we onze verplichtingen opschorten voor de duur van de overmacht of kunnen we de overeenkomst definitief ontbinden.

8.2 – Overmacht is elke omstandigheid buiten onze wil die de nakoming van onze verplichtingen geheel of gedeeltelijk verhindert. Onder overmacht kan worden verstaan: stakingen, brand, bedrijfsstoringen, stroomstoringen, storingen in het netwerk of verbinding (telecommunicatie) of gebruikte communicatiesystemen en/of het niet goed functioneren van onze website, vertraging of niet-levering van leveranciers of andere opdrachtnemers.

Artikel 9 – Klachtenafhandeling

9.1 – Mocht u klachten hebben over onze dienstverlening, neem dan gerust contact op via barbaradiaz@cuba4allreizen.nl. We doen er alles aan om uw klacht binnen 7 werkdagen op te lossen.

HOE NEEMT U CONTACT MET ONS OP?

Als u uw rechten wilt uitoefenen of een vraag of klacht heeft over deze voorwaarden of de manier waarop uw persoonlijke gegevens worden verwerkt, neem dan contact op via e-mail: barbaradiaz@cuba4allreizen.nl.

Voor elke litigieuze kwestie of zorg over de website www.cuba4allreizen.nl is het Nederlands recht van toepassing, dat bevoegd is om alle geschillen die voortvloeien uit of verband houden met het gebruik van deze website op te lossen, de rechtbanken en rechtbanken van Nederland.

De webwinkel die op www.cuba4allreizen.nl is wordt beheerd door:

Bárbara Díaz Domínguez
Hoofdadres: Kraanvogelstraat 8. 3815TP. Amersfoort
telefoon; +31640174691
e-mail: info@cuab4allreizen.nl

Het bezoeken van onze Webshop op www.cuba4allreizen.nl impliceert aanvaarding van alle uitdrukkelijke voorwaarden.

Nog vragen?

+31(0) 33-8119998
Bel ons gerust. We staan voor je klaar!